Gumböle Golf -logo Yläkuva
Sää espoossa
Uutiset
GG:n miehet mukana Joukkue SM-kisoissa

Gumbölen miesten joukkue pelaa naapurikentällä EGS:ssä Joukkue-SM kisoissa johtotähtenään ammattilaisemme ja tällä kaudella huikeita kisakierroksia pelannut Kalle Sneck. Joukkueen muut pelaajat ovat Sami Laattala, Roope Pehkonen sekä Marko Halonen. Joukkuetta kipparoi promme Jarkko Tanninen.

Kilpailun live-seuranta löytyy tästä linkistä


Rangella nyt myös kausikortit

Gumbölen rangen pallokoneen PIN-koodi järjestelmä on muutettu ja siihen on nyt myynnissä myös kausikortteja. Vanhat PIN-koodit eivät enää ole voimassa, vaan ne on vaihdettava 6-numeroisiin (hyvitämme käyttämättömät pallokorit caddie masterin kassalla). Kausikortit edellytävät ns Klubikorttia, jolle ne ladataaan. Henkilökohtaisen kausikortin hinta on 75 € GG:n osakkailta ja 90 € GG:n jäseniltä. Lisäksi tulee 10 € maksu Klubikortista, ellei pelaajalla ole sitä entuudestaan.


Tasoitusten vuositarkistus

Euroopan Golfliiton eli EGA:n edellyttämä tasoitusten vuositarkistus on ajettu NexGolfissa 18.1. Oheisen linkin kautta voi tutustua järjestelemään, jos esim. ihmetyttää oman tasoituksen muutos - tai muuttumattomuus. HUOM! Omat tasoitustiedot löytyvät oikein vain NexGolfin Vanhan käyttöliittymän kautta.

GG Sääntö- ja tasoitustoimikunta


Avaa uutisarkisto

 

Klubiravintolan aukioloajat (alk. 29.5.2017-)

Olemme avanneet kauden 2017  - TERVETULOA!

Kahvilapalvelut avataan aamuisin klo 8

Lounas on tarjolla klo 11 - 16

Ravintola on avoinna asiakastilanteen ja sään mukaan joustaen, mutta normaalisti arkisin 8 - 22 ja viikoloppuisin 8 - 21.


Tilat ovat vuokrattavissa myös yksityistilaisuuksia varten.

Klubirakennuksen kabinetti/kokoustila on vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin. Tiloissa on käytettävissä AV-laitteet.

Tilan enimmäishenkilömäärä on noin 30 (istumapaikat 16 hengelle). Tilaa virvokkeet ja ruoat ravintolasta. 

Ravintolapäällikkö Toni Loiva

050 441 0741