Gumböle Golf -logo Yläkuva
Sää espoossa
Uutiset
Seuran lyöntipelimestaruudet ratkottu!

Gumböle Golfin mestaruudet ratkottiin monen muun seuran tavoin 19.-20.8. viikonloppuna. Miesten mestaruuden vei nyt jo 6. kerran seuran pelaava ammattilainen Kalle Sneck, 54 reiän yhteistuloksella 211 eli 1 yli parin. Toiseksi pelasi golfpro Ilkka Helavirta 221 tuloksella ja kolmas oli niin ikään golfpro, Nishal van Loom (224 lyöntiä). Paras amatööri oli neljänneksi sijoittunut Roope Pehkonen (226).

 

Naisten mestari v. 2017 on Anne Niva 36-reiän tuloksellaan 163, toinen Tina Hämäläinen ja kolmas Hanna Santavuori (samalla tuloksella 167).

 

Palkinnot jaetaan kauden perinteisissä päättäjäisissä la 21.10. (ilmoittautuminen iltaan on jo auki). Gumböle Golf Ry onnittelee voittajia!


Myyntimiesten SM GOLF 2017 Ruuhikoskella

Myyntimiesten "Suomen Mestaruuksista" golffattiin tänä vuonna Seinäjoen Ruuhikoskella. Gumbölestä oli mukana kaksi pelaajaa, Markku Heikkinen ja Raimo Ruohola. Yleisen PB-sarjan voitti Markku Heikkinen 40 pisteellä ja sarjan 65+ voitti Raimo Ruohola 37 pisteellä. GG Ry onnittelee omiaan!


GG edustettuna Vierumäen CT-kisassa

Seuramme pelaaja Teemu Bakker pelaa Challenge Tourin osakilpailussa Vierumäelle. Tämä on ensimmäinen kerta, kun seuramme on edustettuna tällä tasolla. Live Scoring avautuu tästä


Teemu Bakker ja Timo Rantanen PGA:n mestarit

Seuramme prot voittivat Talissa sekä avoimen että seniorisarjan mestaruudet. Gumböle onnittelee ylpeänä tätä kaksoisvoittoa, joka on varmasti aika historiallinen jopa Suomen PGA:n historiassa! Linkki Golfpisteen uutisointiin löytyy tästä


Avaa uutisarkisto

8.5.2017    Puheenjohtajan bägistä

No niin!

Olen toiminut pitkään Gumböle Golfin Oy:n ja Ry:n hallituksissa. Kapteenina toimin viimeiset 6 vuotta. Minut valittiin seuran syyskokouksessa GG Ry:n puheenjohtajaksi kaudelle 2017. Pyrin olemaan tuon luottamuksen arvoinen.

Jäin eläkkeelle tämän vuoden alusta palopäällikön virasta. Työskentelin pelastuslaitoksella Espoossa reilut 40 vuotta useissa eri tehtävissä, aloitin palomiehenä 1976. Eläköitymisen myötä minut näkee useammin myös päivisin golfkentällämme.

Nuorin poikamme, Kalle aloitti golfaamisen perheessämme reilut 15 vuotta sitten. Tulimme sitten jonkun ajan kuluttua Annen kanssa mukaan tämän hienon lajin pariin.

Gumböle Golf Ry vastaa seuratoiminnasta golfyhteisössämme, seuralla ei ole varsinaista palkattua henkilökuntaa. Markku Ignatius on Gumböle Golf Oy:n toimitusjohtaja, hän toimii samalla myös GG Ry:n toiminnanjohtajana. Gumböle Golf Oy:llä ja Ry:llä on sama hallitus, Oy:n puheenjohtaja on Tapio Potila. Seuramme kapteeni on Hanna Santavuori.

Seuratoiminta hoidetaan pääasiassa eri toimikuntien vapaaehtoisvoimin. Toimikuntien toimintaa on kuvattu kotisivuilla, sieltä löytyy myös yhteyshenkilöt. Kaikki seuran jäsenet ovat tervetulleita toimikuntien järjestämiin tapahtumiin ja myös toimikuntatyöhön. Erityisesti junioritoimintaa on tarkoitus tänä vuonna kehittää, vetäjänä toimii Ilkka Helavirta.

Edustuspelaajia meillä on tällä kaudella FT- tasolla kolme, Teemu Bakker, Sami Laattala ja Kalle Sneck.

Tämän vuoden pelikausi on alkanut melkoisesti myöhässä viime vuosiin nähden, etenkin kentän hyvää kuntoa pitää vielä odotella. Oma kenttämme on avattu ja jokunen kilpailukin on jo pidetty. Kilpailu- ja toimintakalenteri löytyy kotisivuiltamme.

Toivotan kaikille oikein hyvää pelikautta.

Kentällä tavataan!

Martti Sneck

Gumböle Golf ry

puheenjohtaja

martti.sneck@kolumbus.fi

p. 050 572 6241