Gumböle Golf -logo Yläkuva
Sää espoossa
Uutiset
GG:n miehet mukana Joukkue SM-kisoissa

Gumbölen miesten joukkue pelaa naapurikentällä EGS:ssä Joukkue-SM kisoissa johtotähtenään ammattilaisemme ja tällä kaudella huikeita kisakierroksia pelannut Kalle Sneck. Joukkueen muut pelaajat ovat Sami Laattala, Roope Pehkonen sekä Marko Halonen. Joukkuetta kipparoi promme Jarkko Tanninen.

Kilpailun live-seuranta löytyy tästä linkistä


Rangella nyt myös kausikortit

Gumbölen rangen pallokoneen PIN-koodi järjestelmä on muutettu ja siihen on nyt myynnissä myös kausikortteja. Vanhat PIN-koodit eivät enää ole voimassa, vaan ne on vaihdettava 6-numeroisiin (hyvitämme käyttämättömät pallokorit caddie masterin kassalla). Kausikortit edellytävät ns Klubikorttia, jolle ne ladataaan. Henkilökohtaisen kausikortin hinta on 75 € GG:n osakkailta ja 90 € GG:n jäseniltä. Lisäksi tulee 10 € maksu Klubikortista, ellei pelaajalla ole sitä entuudestaan.


Tasoitusten vuositarkistus

Euroopan Golfliiton eli EGA:n edellyttämä tasoitusten vuositarkistus on ajettu NexGolfissa 18.1. Oheisen linkin kautta voi tutustua järjestelemään, jos esim. ihmetyttää oman tasoituksen muutos - tai muuttumattomuus. HUOM! Omat tasoitustiedot löytyvät oikein vain NexGolfin Vanhan käyttöliittymän kautta.

GG Sääntö- ja tasoitustoimikunta


Avaa uutisarkisto

8.5.2017    Puheenjohtajan bägistä

No niin!

Olen toiminut pitkään Gumböle Golfin Oy:n ja Ry:n hallituksissa. Kapteenina toimin viimeiset 6 vuotta. Minut valittiin seuran syyskokouksessa GG Ry:n puheenjohtajaksi kaudelle 2017. Pyrin olemaan tuon luottamuksen arvoinen.

Jäin eläkkeelle tämän vuoden alusta palopäällikön virasta. Työskentelin pelastuslaitoksella Espoossa reilut 40 vuotta useissa eri tehtävissä, aloitin palomiehenä 1976. Eläköitymisen myötä minut näkee useammin myös päivisin golfkentällämme.

Nuorin poikamme, Kalle aloitti golfaamisen perheessämme reilut 15 vuotta sitten. Tulimme sitten jonkun ajan kuluttua Annen kanssa mukaan tämän hienon lajin pariin.

Gumböle Golf Ry vastaa seuratoiminnasta golfyhteisössämme, seuralla ei ole varsinaista palkattua henkilökuntaa. Markku Ignatius on Gumböle Golf Oy:n toimitusjohtaja, hän toimii samalla myös GG Ry:n toiminnanjohtajana. Gumböle Golf Oy:llä ja Ry:llä on sama hallitus, Oy:n puheenjohtaja on Tapio Potila. Seuramme kapteeni on Hanna Santavuori.

Seuratoiminta hoidetaan pääasiassa eri toimikuntien vapaaehtoisvoimin. Toimikuntien toimintaa on kuvattu kotisivuilla, sieltä löytyy myös yhteyshenkilöt. Kaikki seuran jäsenet ovat tervetulleita toimikuntien järjestämiin tapahtumiin ja myös toimikuntatyöhön. Erityisesti junioritoimintaa on tarkoitus tänä vuonna kehittää, vetäjänä toimii Ilkka Helavirta.

Edustuspelaajia meillä on tällä kaudella FT- tasolla kolme, Teemu Bakker, Sami Laattala ja Kalle Sneck.

Tämän vuoden pelikausi on alkanut melkoisesti myöhässä viime vuosiin nähden, etenkin kentän hyvää kuntoa pitää vielä odotella. Oma kenttämme on avattu ja jokunen kilpailukin on jo pidetty. Kilpailu- ja toimintakalenteri löytyy kotisivuiltamme.

Toivotan kaikille oikein hyvää pelikautta.

Kentällä tavataan!

Martti Sneck

Gumböle Golf ry

puheenjohtaja

martti.sneck@kolumbus.fi

p. 050 572 6241