Gumböle Golf -logo Yläkuva
Sää espoossa
Uutiset
Seuran lyöntipelimestaruudet ratkottu!

Gumböle Golfin mestaruudet ratkottiin monen muun seuran tavoin 19.-20.8. viikonloppuna. Miesten mestaruuden vei nyt jo 6. kerran seuran pelaava ammattilainen Kalle Sneck, 54 reiän yhteistuloksella 211 eli 1 yli parin. Toiseksi pelasi golfpro Ilkka Helavirta 221 tuloksella ja kolmas oli niin ikään golfpro, Nishal van Loom (224 lyöntiä). Paras amatööri oli neljänneksi sijoittunut Roope Pehkonen (226).

 

Naisten mestari v. 2017 on Anne Niva 36-reiän tuloksellaan 163, toinen Tina Hämäläinen ja kolmas Hanna Santavuori (samalla tuloksella 167).

 

Palkinnot jaetaan kauden perinteisissä päättäjäisissä la 21.10. (ilmoittautuminen iltaan on jo auki). Gumböle Golf Ry onnittelee voittajia!


Myyntimiesten SM GOLF 2017 Ruuhikoskella

Myyntimiesten "Suomen Mestaruuksista" golffattiin tänä vuonna Seinäjoen Ruuhikoskella. Gumbölestä oli mukana kaksi pelaajaa, Markku Heikkinen ja Raimo Ruohola. Yleisen PB-sarjan voitti Markku Heikkinen 40 pisteellä ja sarjan 65+ voitti Raimo Ruohola 37 pisteellä. GG Ry onnittelee omiaan!


GG edustettuna Vierumäen CT-kisassa

Seuramme pelaaja Teemu Bakker pelaa Challenge Tourin osakilpailussa Vierumäelle. Tämä on ensimmäinen kerta, kun seuramme on edustettuna tällä tasolla. Live Scoring avautuu tästä


Teemu Bakker ja Timo Rantanen PGA:n mestarit

Seuramme prot voittivat Talissa sekä avoimen että seniorisarjan mestaruudet. Gumböle onnittelee ylpeänä tätä kaksoisvoittoa, joka on varmasti aika historiallinen jopa Suomen PGA:n historiassa! Linkki Golfpisteen uutisointiin löytyy tästä


Avaa uutisarkisto

Uuden kapteenin tervehdys     27.4.2017

 

Aurinkoinen tervehdys,

Ja vielä kerran kiitos kaikille luottamuksestanne – oli kunnia tulla valituksi seuramme uudeksi kapteeniksi. Gumböle Golf on hengeltään ainutlaatuinen paikka pääkaupunkiseudulla ja siitä kuuluu kiitos kaikille seuran jäsenille, osakkaille, muille aktiiveille, henkilökunnalle ja hallituksille. Tässä yhteydessä haluan toki erityisesti kiittää seuramme pitkänlinjan kapteenia Martti Sneckiä kaikesta seuran ja yhteisömme eteen tehdystä työstä, jota hän nyt toki jatkaa vielä ry:n hallituksen puheenjohtajana. Isot on saappaat täytettävänä.

Olen siis Hanna Santavuori (o.s. Kivelä) ja historiaa golfin parissa on ehtinyt kertyä ikinuoresta olemuksestani huolimatta jo pitkälti yli 20 vuotta. Olen aloittanut lajin harrastuksen 10-vuotiaana vuonna 1990 Jyväskylässä, jossa asuimme Jyväs-Golfin kupeessa. Kyseinen seura olikin monta vuotta koko perheemme toinen olohuone aina kesäisin. Teinihermojen pettäessä tuli tarpeen ottaa lajista lähes kymmeneen vuoteen venähtänyt hermoloma, mutta opiskeluiden jälkeen laji imaisi taas täysin mukaansa. Gumböle Golfiin löysin tieni noin 7 vuotta sitten ja olen siitä lähtien ollut mukana naistoimikunnassa ja nyt toista vuotta mukana myös hallitustyössä.

Nautin lajissa sen teknisistä kuin henkisistäkin haasteista ja nautin suuresti kilpailemisesta ja sen tuomasta mahdollisuudesta harjoittaa oman mielenhallintaa. Kaikista eniten nautin kuitenkin lajin sosiaalisuudesta ja mahdollisuudesta tutustua mahtaviin ihmisiin ja viettää laatuaikaa upeiden ja erilaisten persoonien kesken.

Tehtäväni kapteenina on luoda seurahenkeä, yhteenkuuluvuutta ja viihtyvyyttä lajin parissa. Kapteenin vastuulla seurassa on myös golfin sääntöjen ja hyvän golfkäytöksen noudattaminen. Tulehan siis rohkeasti nykäisemään hihasta, jos esimerkiksi sääntöasiat askarruttaa. Seurassamme on minun lisäkseni myös toista kymmentä muuta seuratuomaria ja kaksi aluetuomariakin. Vedän myös kilpailutoimikuntaa, joten kaikki siihenkin liittyvät palautteet, ideat ja toiveet ovat enemmän kuin tervetulleita. Eikä siinä vielä kaikki, kuulen teiltä mielelläni oikeastaan mitä vaan mielellä on golfiin tai Gumböleen liittyen. Toivon, että saamme Gumbölessä pidettyä yllä avoimen ja lämminhenkisen ilmapiirin, missä huolia tai harmistuksia ei jäädä yksin murehtimaan tai supattelemaan nurkkapöydissä.

Gumbölessä on luvassa aktiivinen vuosi tapahtumien ja ohjelman puitteissa, joten käykäähän kurkkaamassa toimikuntien sivuja sekä kisakalenteria ja ilmottautukaa mukaan tapahtumiin!

 

Hyvässä hengessä iloiten, toisiamme kannustaen, tukien ja arvostaen saamme tehtyä tulevasta golfkaudesta ikimuistoisen.

 

Hanna Santavuori

Kapteeni

hannamsantavuori@gmail.com

050 384 2587