Gumböle Golf -logo Yläkuva
Sää espoossa
Uutiset
GG:n miehet mukana Joukkue SM-kisoissa

Gumbölen miesten joukkue pelaa naapurikentällä EGS:ssä Joukkue-SM kisoissa johtotähtenään ammattilaisemme ja tällä kaudella huikeita kisakierroksia pelannut Kalle Sneck. Joukkueen muut pelaajat ovat Sami Laattala, Roope Pehkonen sekä Marko Halonen. Joukkuetta kipparoi promme Jarkko Tanninen.

Kilpailun live-seuranta löytyy tästä linkistä


Rangella nyt myös kausikortit

Gumbölen rangen pallokoneen PIN-koodi järjestelmä on muutettu ja siihen on nyt myynnissä myös kausikortteja. Vanhat PIN-koodit eivät enää ole voimassa, vaan ne on vaihdettava 6-numeroisiin (hyvitämme käyttämättömät pallokorit caddie masterin kassalla). Kausikortit edellytävät ns Klubikorttia, jolle ne ladataaan. Henkilökohtaisen kausikortin hinta on 75 € GG:n osakkailta ja 90 € GG:n jäseniltä. Lisäksi tulee 10 € maksu Klubikortista, ellei pelaajalla ole sitä entuudestaan.


Tasoitusten vuositarkistus

Euroopan Golfliiton eli EGA:n edellyttämä tasoitusten vuositarkistus on ajettu NexGolfissa 18.1. Oheisen linkin kautta voi tutustua järjestelemään, jos esim. ihmetyttää oman tasoituksen muutos - tai muuttumattomuus. HUOM! Omat tasoitustiedot löytyvät oikein vain NexGolfin Vanhan käyttöliittymän kautta.

GG Sääntö- ja tasoitustoimikunta


Avaa uutisarkisto

Uuden kapteenin tervehdys     27.4.2017

 

Aurinkoinen tervehdys,

Ja vielä kerran kiitos kaikille luottamuksestanne – oli kunnia tulla valituksi seuramme uudeksi kapteeniksi. Gumböle Golf on hengeltään ainutlaatuinen paikka pääkaupunkiseudulla ja siitä kuuluu kiitos kaikille seuran jäsenille, osakkaille, muille aktiiveille, henkilökunnalle ja hallituksille. Tässä yhteydessä haluan toki erityisesti kiittää seuramme pitkänlinjan kapteenia Martti Sneckiä kaikesta seuran ja yhteisömme eteen tehdystä työstä, jota hän nyt toki jatkaa vielä ry:n hallituksen puheenjohtajana. Isot on saappaat täytettävänä.

Olen siis Hanna Santavuori (o.s. Kivelä) ja historiaa golfin parissa on ehtinyt kertyä ikinuoresta olemuksestani huolimatta jo pitkälti yli 20 vuotta. Olen aloittanut lajin harrastuksen 10-vuotiaana vuonna 1990 Jyväskylässä, jossa asuimme Jyväs-Golfin kupeessa. Kyseinen seura olikin monta vuotta koko perheemme toinen olohuone aina kesäisin. Teinihermojen pettäessä tuli tarpeen ottaa lajista lähes kymmeneen vuoteen venähtänyt hermoloma, mutta opiskeluiden jälkeen laji imaisi taas täysin mukaansa. Gumböle Golfiin löysin tieni noin 7 vuotta sitten ja olen siitä lähtien ollut mukana naistoimikunnassa ja nyt toista vuotta mukana myös hallitustyössä.

Nautin lajissa sen teknisistä kuin henkisistäkin haasteista ja nautin suuresti kilpailemisesta ja sen tuomasta mahdollisuudesta harjoittaa oman mielenhallintaa. Kaikista eniten nautin kuitenkin lajin sosiaalisuudesta ja mahdollisuudesta tutustua mahtaviin ihmisiin ja viettää laatuaikaa upeiden ja erilaisten persoonien kesken.

Tehtäväni kapteenina on luoda seurahenkeä, yhteenkuuluvuutta ja viihtyvyyttä lajin parissa. Kapteenin vastuulla seurassa on myös golfin sääntöjen ja hyvän golfkäytöksen noudattaminen. Tulehan siis rohkeasti nykäisemään hihasta, jos esimerkiksi sääntöasiat askarruttaa. Seurassamme on minun lisäkseni myös toista kymmentä muuta seuratuomaria ja kaksi aluetuomariakin. Vedän myös kilpailutoimikuntaa, joten kaikki siihenkin liittyvät palautteet, ideat ja toiveet ovat enemmän kuin tervetulleita. Eikä siinä vielä kaikki, kuulen teiltä mielelläni oikeastaan mitä vaan mielellä on golfiin tai Gumböleen liittyen. Toivon, että saamme Gumbölessä pidettyä yllä avoimen ja lämminhenkisen ilmapiirin, missä huolia tai harmistuksia ei jäädä yksin murehtimaan tai supattelemaan nurkkapöydissä.

Gumbölessä on luvassa aktiivinen vuosi tapahtumien ja ohjelman puitteissa, joten käykäähän kurkkaamassa toimikuntien sivuja sekä kisakalenteria ja ilmottautukaa mukaan tapahtumiin!

 

Hyvässä hengessä iloiten, toisiamme kannustaen, tukien ja arvostaen saamme tehtyä tulevasta golfkaudesta ikimuistoisen.

 

Hanna Santavuori

Kapteeni

hannamsantavuori@gmail.com

050 384 2587