Gumböle Golf -logo Yläkuva
Sää espoossa
Uutiset
GG:n miehet mukana Joukkue SM-kisoissa

Gumbölen miesten joukkue pelaa naapurikentällä EGS:ssä Joukkue-SM kisoissa johtotähtenään ammattilaisemme ja tällä kaudella huikeita kisakierroksia pelannut Kalle Sneck. Joukkueen muut pelaajat ovat Sami Laattala, Roope Pehkonen sekä Marko Halonen. Joukkuetta kipparoi promme Jarkko Tanninen.

Kilpailun live-seuranta löytyy tästä linkistä


Rangella nyt myös kausikortit

Gumbölen rangen pallokoneen PIN-koodi järjestelmä on muutettu ja siihen on nyt myynnissä myös kausikortteja. Vanhat PIN-koodit eivät enää ole voimassa, vaan ne on vaihdettava 6-numeroisiin (hyvitämme käyttämättömät pallokorit caddie masterin kassalla). Kausikortit edellytävät ns Klubikorttia, jolle ne ladataaan. Henkilökohtaisen kausikortin hinta on 75 € GG:n osakkailta ja 90 € GG:n jäseniltä. Lisäksi tulee 10 € maksu Klubikortista, ellei pelaajalla ole sitä entuudestaan.


Tasoitusten vuositarkistus

Euroopan Golfliiton eli EGA:n edellyttämä tasoitusten vuositarkistus on ajettu NexGolfissa 18.1. Oheisen linkin kautta voi tutustua järjestelemään, jos esim. ihmetyttää oman tasoituksen muutos - tai muuttumattomuus. HUOM! Omat tasoitustiedot löytyvät oikein vain NexGolfin Vanhan käyttöliittymän kautta.

GG Sääntö- ja tasoitustoimikunta


Avaa uutisarkisto

Kauden 2017 ladytoiminta

Lumisateet alkaa olla hiipumaan päin ja kesä kurkkii jo kulman takana!

Kauden 2017 alussa on tehty jotakin käytännön järjestelyitä; Gumböle Golfin toimikunnat ovat järjestäytyneet uudelleen ja naistoimikunta on yhdistänyt voimansa klubitoimikunnan kanssa. Ladykapteenin pesti on myös sulautettu yhteen kapteenin pestin kanssa, mutta tätä uutta tehtävää hoitava Hanna Santavuori on vahvistanut, että naisnäkökulma tulee säilymään vähintään yhtä vahvana toiminnassa kuin ennenkin :)

Naisten kauden ohjelmassa on luvassa edellisten vuosien tapaan runsaasti kivaa ohjelmaa!

Kaudella 2017 järjestetään myös tuttuun tapaan kerran kuussa touko-, kesä-, elo- ja syyskuussa Naisten peli-iltamia. Yleisön toiveesta ne siirretään tällä kaudella maanantai-illasta sunnuntai-iltoihin, niin työssäkäyvilläkin on parempi mahdollisuus osallistua niihin. Peli-iltamissa tutustutaan muiden naisgolfareiden lisäksi golfin eri pelimuotoihin ja erityisesti niihin vähemmän ryppyotsaisiin versioihin. Ilmoittautumiset kisakalenterin/Nexgolfin kautta tai Caddiemasterille. HUOM. Kaudella 2017 peli-iltamien ohjelmassa on myös yhteiset treenit Jennin ohjauksessa! Treenit alkaa pääsääntöisesti klo 17, minkä jälkeen n. klo 18 kokoonnutaan klubin edustalla ja käydään tulevan peli-illan teema läpi. Ekat lähdöt peli-iltamaan 18:30. 

Kesän 2017 naisten treeniteemat: 
21.5.  klo 17 -> Lähipeli
11.6.  klo 10 -> Vinkkejä uusille golfareille


2.7.    klo 17  -> Puumailat - nopeutta mailanpäähän
26.8.  klo 15 -> Rautalyönnit
10.9.  klo 15 -> Treenien aihe toiveiden mukaan

Naistoimikunta vastaa myös koko kauden ajan klubin alakerrasta löytyvästä Kirpparista. Jos nurkissa pyörii ylimääräistä golfvarustetta, -tavaraa tai vaatetta, niin pistäkäähän kiertoon kirppiksen kautta. Kirpputori aktivoituu 13.-14.5. Gumbaloo-viikonloppuna, jolloin kirpputori tuodaan ulos. Nyt on siis hyvä hetki siivota kaapit ja tuoda tavarat klubille viimeistään 13.5. aamusta. Voit jättää tuotteet seuran puuhanaisten myytäväksi tai jäädä itse myymään tuotteet ja päättää haluatko tuotot itsellesi vai lahjoitatko ne seuran toiminnan tukemiseen. Myyntityöstä otamme joka tapauksessa pienen provision. Kirppari jatkaa klubin alakerrassa Gumbaloviikonlopun jälkeen.  

Juhannuksen alla 21.6. järjestetään perinteinen Yöttömän yön rusettigolfissa ja aamuvirkkuja hemmotellaan 12.8. Brunssigolfilla.

Muistakaahan käydä naisten pukuhuoneessa kirjaamassa kauden aikana tekemänne birdiet Birdiepuuhun ja puttiennätyksenne Puttihissiin. Näissä parhaat saavutukset palkitaan kauden 2017 päätöstapahtumassa samoin kuin parhaimmat naisten suoritukset viikkokisoissa ja ecleticissä.

Kaudella 2017 Gumbölessä on aloittanut monta uutta Pro:ta. Entuudestaan tuttujen Timo Rantasen ja Jarkko Tannisen rinnalle ovat tulleet Nishal van Loon, Jenni Kuosa ja Ilkka Helavirta. Kaikki järjestävät niin yksityistunteja kuin ryhmätuntejakin koko kesän ajan. Olkaahan rohkeasti heihin yhteydessä!

Kesän mittaan on luvassa myös Ystävyysotteluita niin Gumbölessä kuin vieraissakin. Porvoon naiset tulevat vierailulle Gumböleen naisten sunnuntaina (11.6.) ja Tawastin naiset alustavasti elo-syyskuussa. Gumböle vierailee puolestaan Ringsidessa 5.7. Kaikki ystävyysottelut ovat rennon letkeitä joukkuekisailuja seurojen kesken ja joukkueeseen mahtuu noin 6-10 pelaajaa. Ilmoittautuminen aukeaa lähempänä ajankohtaa Nexgolfissa.

 

Upeata kevättä ja kesää, nähdään kentällä! 

 

Naisjaoston puolesta,

Hanna Santavuori

Gumble Golf Ry:n kapteeni kaudella 2017

hannamsantavuori@gmail.com, puh. 050-3842587

 

GG_naiset2.jpg