Gumböle Golf -logo Yläkuva
Sää espoossa
Uutiset
Seuran lyöntipelimestaruudet ratkottu!

Gumböle Golfin mestaruudet ratkottiin monen muun seuran tavoin 19.-20.8. viikonloppuna. Miesten mestaruuden vei nyt jo 6. kerran seuran pelaava ammattilainen Kalle Sneck, 54 reiän yhteistuloksella 211 eli 1 yli parin. Toiseksi pelasi golfpro Ilkka Helavirta 221 tuloksella ja kolmas oli niin ikään golfpro, Nishal van Loom (224 lyöntiä). Paras amatööri oli neljänneksi sijoittunut Roope Pehkonen (226).

 

Naisten mestari v. 2017 on Anne Niva 36-reiän tuloksellaan 163, toinen Tina Hämäläinen ja kolmas Hanna Santavuori (samalla tuloksella 167).

 

Palkinnot jaetaan kauden perinteisissä päättäjäisissä la 21.10. (ilmoittautuminen iltaan on jo auki). Gumböle Golf Ry onnittelee voittajia!


Myyntimiesten SM GOLF 2017 Ruuhikoskella

Myyntimiesten "Suomen Mestaruuksista" golffattiin tänä vuonna Seinäjoen Ruuhikoskella. Gumbölestä oli mukana kaksi pelaajaa, Markku Heikkinen ja Raimo Ruohola. Yleisen PB-sarjan voitti Markku Heikkinen 40 pisteellä ja sarjan 65+ voitti Raimo Ruohola 37 pisteellä. GG Ry onnittelee omiaan!


GG edustettuna Vierumäen CT-kisassa

Seuramme pelaaja Teemu Bakker pelaa Challenge Tourin osakilpailussa Vierumäelle. Tämä on ensimmäinen kerta, kun seuramme on edustettuna tällä tasolla. Live Scoring avautuu tästä


Teemu Bakker ja Timo Rantanen PGA:n mestarit

Seuramme prot voittivat Talissa sekä avoimen että seniorisarjan mestaruudet. Gumböle onnittelee ylpeänä tätä kaksoisvoittoa, joka on varmasti aika historiallinen jopa Suomen PGA:n historiassa! Linkki Golfpisteen uutisointiin löytyy tästä


Avaa uutisarkisto

Kauden 2017 ladytoiminta

Lumisateet alkaa olla hiipumaan päin ja kesä kurkkii jo kulman takana!

Kauden 2017 alussa on tehty jotakin käytännön järjestelyitä; Gumböle Golfin toimikunnat ovat järjestäytyneet uudelleen ja naistoimikunta on yhdistänyt voimansa klubitoimikunnan kanssa. Ladykapteenin pesti on myös sulautettu yhteen kapteenin pestin kanssa, mutta tätä uutta tehtävää hoitava Hanna Santavuori on vahvistanut, että naisnäkökulma tulee säilymään vähintään yhtä vahvana toiminnassa kuin ennenkin :)

Naisten kauden ohjelmassa on luvassa edellisten vuosien tapaan runsaasti kivaa ohjelmaa!

Kaudella 2017 järjestetään myös tuttuun tapaan kerran kuussa touko-, kesä-, elo- ja syyskuussa Naisten peli-iltamia. Yleisön toiveesta ne siirretään tällä kaudella maanantai-illasta sunnuntai-iltoihin, niin työssäkäyvilläkin on parempi mahdollisuus osallistua niihin. Peli-iltamissa tutustutaan muiden naisgolfareiden lisäksi golfin eri pelimuotoihin ja erityisesti niihin vähemmän ryppyotsaisiin versioihin. Ilmoittautumiset kisakalenterin/Nexgolfin kautta tai Caddiemasterille. HUOM. Kaudella 2017 peli-iltamien ohjelmassa on myös yhteiset treenit Jennin ohjauksessa! Treenit alkaa pääsääntöisesti klo 17, minkä jälkeen n. klo 18 kokoonnutaan klubin edustalla ja käydään tulevan peli-illan teema läpi. Ekat lähdöt peli-iltamaan 18:30. 

Kesän 2017 naisten treeniteemat: 
21.5.  klo 17 -> Lähipeli
11.6.  klo 10 -> Vinkkejä uusille golfareille


2.7.    klo 17  -> Puumailat - nopeutta mailanpäähän
26.8.  klo 15 -> Rautalyönnit
10.9.  klo 15 -> Treenien aihe toiveiden mukaan

Naistoimikunta vastaa myös koko kauden ajan klubin alakerrasta löytyvästä Kirpparista. Jos nurkissa pyörii ylimääräistä golfvarustetta, -tavaraa tai vaatetta, niin pistäkäähän kiertoon kirppiksen kautta. Kirpputori aktivoituu 13.-14.5. Gumbaloo-viikonloppuna, jolloin kirpputori tuodaan ulos. Nyt on siis hyvä hetki siivota kaapit ja tuoda tavarat klubille viimeistään 13.5. aamusta. Voit jättää tuotteet seuran puuhanaisten myytäväksi tai jäädä itse myymään tuotteet ja päättää haluatko tuotot itsellesi vai lahjoitatko ne seuran toiminnan tukemiseen. Myyntityöstä otamme joka tapauksessa pienen provision. Kirppari jatkaa klubin alakerrassa Gumbaloviikonlopun jälkeen.  

Juhannuksen alla 21.6. järjestetään perinteinen Yöttömän yön rusettigolfissa ja aamuvirkkuja hemmotellaan 12.8. Brunssigolfilla.

Muistakaahan käydä naisten pukuhuoneessa kirjaamassa kauden aikana tekemänne birdiet Birdiepuuhun ja puttiennätyksenne Puttihissiin. Näissä parhaat saavutukset palkitaan kauden 2017 päätöstapahtumassa samoin kuin parhaimmat naisten suoritukset viikkokisoissa ja ecleticissä.

Kaudella 2017 Gumbölessä on aloittanut monta uutta Pro:ta. Entuudestaan tuttujen Timo Rantasen ja Jarkko Tannisen rinnalle ovat tulleet Nishal van Loon, Jenni Kuosa ja Ilkka Helavirta. Kaikki järjestävät niin yksityistunteja kuin ryhmätuntejakin koko kesän ajan. Olkaahan rohkeasti heihin yhteydessä!

Kesän mittaan on luvassa myös Ystävyysotteluita niin Gumbölessä kuin vieraissakin. Porvoon naiset tulevat vierailulle Gumböleen naisten sunnuntaina (11.6.) ja Tawastin naiset alustavasti elo-syyskuussa. Gumböle vierailee puolestaan Ringsidessa 5.7. Kaikki ystävyysottelut ovat rennon letkeitä joukkuekisailuja seurojen kesken ja joukkueeseen mahtuu noin 6-10 pelaajaa. Ilmoittautuminen aukeaa lähempänä ajankohtaa Nexgolfissa.

 

Upeata kevättä ja kesää, nähdään kentällä! 

 

Naisjaoston puolesta,

Hanna Santavuori

Gumble Golf Ry:n kapteeni kaudella 2017

hannamsantavuori@gmail.com, puh. 050-3842587

 

GG_naiset2.jpg