Gumböle Golf -logo Yläkuva
Sää espoossa
Uutiset
GG:n miehet mukana Joukkue SM-kisoissa

Gumbölen miesten joukkue pelaa naapurikentällä EGS:ssä Joukkue-SM kisoissa johtotähtenään ammattilaisemme ja tällä kaudella huikeita kisakierroksia pelannut Kalle Sneck. Joukkueen muut pelaajat ovat Sami Laattala, Roope Pehkonen sekä Marko Halonen. Joukkuetta kipparoi promme Jarkko Tanninen.

Kilpailun live-seuranta löytyy tästä linkistä


Rangella nyt myös kausikortit

Gumbölen rangen pallokoneen PIN-koodi järjestelmä on muutettu ja siihen on nyt myynnissä myös kausikortteja. Vanhat PIN-koodit eivät enää ole voimassa, vaan ne on vaihdettava 6-numeroisiin (hyvitämme käyttämättömät pallokorit caddie masterin kassalla). Kausikortit edellytävät ns Klubikorttia, jolle ne ladataaan. Henkilökohtaisen kausikortin hinta on 75 € GG:n osakkailta ja 90 € GG:n jäseniltä. Lisäksi tulee 10 € maksu Klubikortista, ellei pelaajalla ole sitä entuudestaan.


Tasoitusten vuositarkistus

Euroopan Golfliiton eli EGA:n edellyttämä tasoitusten vuositarkistus on ajettu NexGolfissa 18.1. Oheisen linkin kautta voi tutustua järjestelemään, jos esim. ihmetyttää oman tasoituksen muutos - tai muuttumattomuus. HUOM! Omat tasoitustiedot löytyvät oikein vain NexGolfin Vanhan käyttöliittymän kautta.

GG Sääntö- ja tasoitustoimikunta


Avaa uutisarkisto

Kesäkuun Senioriterveiset 22.6.2017 - kauden ensimmäinen hole-in-one

Ulkokausi on alkanut ja erilaiset kisat samoin – ilmoittautukaa nexiin ja tulkaa mukaan erilaisiin kisoihin ja varsinkin keskiviikkoaamun kisoihin.

Isosaareen tehdään peliretki 3.7. Luvassa on eksoottinen kokemus haastavalla kentällä. Lysti kustantaa 65 € sisältäen 2*9 väylää ja laivamatkat Kauppatorilta. Muutama paikka on vielä vapaana. Jos olet kiinnostunut, ota pikaisesti yhteyttä Ramiin.

Lauantai-iltaisin golffataan klo 19 alkaen ja kierretään takaysi jollain hauskalla rennolla tavalla (selviää sitten paikan päällä) – tule viettämään reipas iltalenkki ulkosalla! Ilmoittautumiset pikaisesti nexgolfiin tai suoraan rami@ruohola.com.

Viikkokisat ja senioreiden reikäpeli (päivitetty 19.6.)

Viikkokisat (9 väylää) alkoivat 15.5. ja niitä pelataan viikkojen 20-39 välillä. Parillisilla viikoilla pelataan Mylläriä (takaysi) ja parittomilla viikoilla Kartanon puoli. Suorituksista kerätään ecletic -tulokset ja seitsemän parasta pistebogeytulosta huomioidaan lopputuloksissa.

Miesten reikäpelikin on jo käynnissä.

Keskiviikon keveät jatkuu 28.6. 

Jos sinulla on tiedossa jokin hauska pelimuoto, jonka olet pelannut tai nähnyt jossain pelatessasi – ilmoitathan siitä Ramille ja otetaan mahdollisesti mukaan keskiviikkokisailuihimme.

Keskiviikko kisan yhteydessä 17.5. pelattiin vuosittainen GG-RuG seuraottelu uusitulla pelisysteemillä. Päivän keli oli hyvä ja pelaajia oli paljon vähän erilaisessa kisassa, joka koostui kahdesta eri tapahtumasta. Kyselyssä tapahtuma sai pelaajilta hyvät kommentit ja hyväksynnän.

Varsinainen reikäpeli, jonka Gumböle voitti 5 - 2
pariscramble        GG kaksi voittoa, RuG yksi voitto
henkilökohtaiset  GG kolme voittoa, RuG yksi voitto

Keskiviikon DrivingScramble kisassa edellisten lisäksi 13 osallistujaa. Kaikki tulokset löytyvät tästä linkistä

7.6. golffattiin seuraottelu Gumböle – Hill Side, tästä löytyvät päivän tulokset. Pariscramble reikäpelissä hävisimme 2-1, henkilökohtaisissa voitimme 5 reikäpeliä ja yksi päättyi tasan. DrivingScramblessa voitii Ulla Luola, muut tulokset löytyvät yllä olevasta linkistä. Seuraottelut on pelattu tältä kaudelta.

UAS-reikäpelit 5.6.

VHG-GG golffattiin 22.5. Vuosaaressa, Jaana Puupponen-Ahokainen voitti parinsa Kaisa Mattilan VGH 1/0, Veijo Ruuskanen VGH (pelasi kierroksen +1) voitti Hannu Elorannan selvästi 8/7 ja Erkki Murto-Koivisto VGH voitti Pentti Leppikankaan 4/3. Joten pisteet jakaantuivat VGH 4 ja GG 2 pistettä. GG - Hill Side golffattiin 24.5. jälleen kauniissa säässä. Liisa Laakkonen voitti 7/5 Hill Siden Satu Eckhardtin, Harri Parviainen voitti 5/3 Hill Siden Harri Mykkäsen ja Reino Lehtinen sekä Hill Siden Jukka Paakki golffasivat tasapelin. Pisteet tulivat meille 5 – 1. Kolmas ottelu SGR - GG 5.6. Sea Golf Rönnäsissä Jaana Puupponen-Ahokainen voitti Teija Haikkola-Högströmin ja Harri Parviainen voitti Esa Tammen, Juhani Viita-aho hävisi Tom Grönqvistille - voitimme pistein 4-2. Pistesaaliimme alkusarjassa on 11 pistettä. Joukkueessa on kaksi miestä ja yksi nainen – mukaan haluavat ilmoittautukaa Ramille.

Aluetour ja SGS:n kisat

Uudenmaan alueen Aluetourin meidän lohko ja SGS Seniorien osakilpailut löytyvät tästä linkistä. Ensimmäinen Aluetour NordCenterissä 1.6. – ilmoittaudu pikaisesti, jos olet lähdössä max 156 pelaajaa ilmoittautumisjärjestyksessä, tarkemmat tiedot kilpailukutsusta.

Kauden ensimmäinen holari

Jaana Puupponen-Ahokainen pelasi 7.6. hienon kierroksen: tulos alle 80 lyöntiä ja kaiken huipuksi upea hole-in-one väylällä 13 (Rauta 7 115 m). Onnea huikeasta suorituksesta!

Tänä vuonna toimintaa järjestävät Jaana Puupponen-Ahokainen, Riitta Takala, Reino Lehtinen, Petri Veräjäntausta, Rami Ruohola ja Merja Kivi.

Aurinkoista ja lämmintä Juhannusta!

GG ryn senioritoimikunnan puolesta

Rami Ruohola ja Merja Kivi