Gumböle Golf -logo Yläkuva
Sää espoossa
Uutiset
Seuran lyöntipelimestaruudet ratkottu!

Gumböle Golfin mestaruudet ratkottiin monen muun seuran tavoin 19.-20.8. viikonloppuna. Miesten mestaruuden vei nyt jo 6. kerran seuran pelaava ammattilainen Kalle Sneck, 54 reiän yhteistuloksella 211 eli 1 yli parin. Toiseksi pelasi golfpro Ilkka Helavirta 221 tuloksella ja kolmas oli niin ikään golfpro, Nishal van Loom (224 lyöntiä). Paras amatööri oli neljänneksi sijoittunut Roope Pehkonen (226).

 

Naisten mestari v. 2017 on Anne Niva 36-reiän tuloksellaan 163, toinen Tina Hämäläinen ja kolmas Hanna Santavuori (samalla tuloksella 167).

 

Palkinnot jaetaan kauden perinteisissä päättäjäisissä la 21.10. (ilmoittautuminen iltaan on jo auki). Gumböle Golf Ry onnittelee voittajia!


Myyntimiesten SM GOLF 2017 Ruuhikoskella

Myyntimiesten "Suomen Mestaruuksista" golffattiin tänä vuonna Seinäjoen Ruuhikoskella. Gumbölestä oli mukana kaksi pelaajaa, Markku Heikkinen ja Raimo Ruohola. Yleisen PB-sarjan voitti Markku Heikkinen 40 pisteellä ja sarjan 65+ voitti Raimo Ruohola 37 pisteellä. GG Ry onnittelee omiaan!


GG edustettuna Vierumäen CT-kisassa

Seuramme pelaaja Teemu Bakker pelaa Challenge Tourin osakilpailussa Vierumäelle. Tämä on ensimmäinen kerta, kun seuramme on edustettuna tällä tasolla. Live Scoring avautuu tästä


Teemu Bakker ja Timo Rantanen PGA:n mestarit

Seuramme prot voittivat Talissa sekä avoimen että seniorisarjan mestaruudet. Gumböle onnittelee ylpeänä tätä kaksoisvoittoa, joka on varmasti aika historiallinen jopa Suomen PGA:n historiassa! Linkki Golfpisteen uutisointiin löytyy tästä


Avaa uutisarkisto

Vuoden 2017 varausohjeet:

Caddiemaster palvelee elokuun alusta arkisin klo 8 - 19 ja viikonloppuisin klo 8 - 18. 

* vieraspelaajat voivat varata aikoja osoitteessa Teetime.fi

* usein Gumbölessä käyvien kannattaa liittyä "GG Klubiin" jolloin saa omat NexGolf-tunnukset suoraan Gumbölen ajanvaraukseen. Tämä mahdollistaa myös ns. early bird ja twilight -aikojen varaamisen ennen ja jälkeen caddie masterin avaamista. Jos haluat Klubin jäseneksi, täytä hakemus kotisivujemme jäsenhakemuksella, mutta merkitse Lisätiedot kohtaan GG KLUBI, niin emme lisää Sinua vahingossa seuramme jäseneksi. Toki seurankin jäsenyyttä kannattaa harkita, koska silloin myös GG:n omistamien lisäkenttien pelimahdollisuudet tulevat ulottuvillesi!

* pelaamaan voi mennä caddie masterin aukioloaikojen ulkopuolella, silloin kun kenttä EI OLE SULJETTU (kilpailut ja pakkasaamut sekä joskus myös kentänhoidon erikoistyöt). Huomioithan myös, että peluutamme kenttää vuoroviikoin 1 tai 10 tiiltä seuraavasti: parinntomat viikot 1-tiiltä ja parilliset 10-tiiltä. Ilmoitukset kentän mahdollisista peluutusten muutoksista löytyvät aamuisin kotisivullamme osoitteessa www.gumbolegolf.fi (ns. rullaava uutinen etusivun kuvan alla)

* ilman pelioikeutta pelaaminen on mahdollista ostamalla päivä Green Fee, jonka hinnat löydät hinnastosta. Green Feen voi lunastaa joko verkkokaupastamme osoitteessa www.gumbolegolf.fi tai caddie masterilta. Verkkokaupassa ostaminen vaatii rekisteröitymisen "GG Klubiin" ja tosite maksetusta green feestä tulee sähköpostiin. Ota se mukaan tullessasi kentälle. Jos menet kentälle ennen caddie masterin avaamista, Enkoran verkkokaupassa saamasi Kuittinumero kirjataan ns. pallorännivihkoon Gumbölen terassin postilaatikon vihkoon kunnes olemme siirtyneet kokonaan sähköiseen ajanvaraukseen.

* verkkokaupastamme voi ostaa myös rangelle 30 pallon PIN-koodin hintaan 2 € (vuoden 2016 käyttämättömät PIN-koodit tulee vaihtaa caddiemasterilla uusiin 6-numeroisiin) 

* klubin ollessa kiinni, ulkovessaan pääsee koodilla 2525A

* Caddie master ja klubitalo on avoinna ravintolan aikataulujen mukaan eli päivittäin klo 8 - 21 (joustaen asiakatilanteen mukaan)

* Ravintolassa on lounas tarjolla klo 11 - 16

NAUTINNOLLISTA GOLFIA!

Toivottaa Gumböle Golf!