Gumböle Golf -logo Yläkuva
Sää espoossa
Uutiset
GG:n miehet mukana Joukkue SM-kisoissa

Gumbölen miesten joukkue pelaa naapurikentällä EGS:ssä Joukkue-SM kisoissa johtotähtenään ammattilaisemme ja tällä kaudella huikeita kisakierroksia pelannut Kalle Sneck. Joukkueen muut pelaajat ovat Sami Laattala, Roope Pehkonen sekä Marko Halonen. Joukkuetta kipparoi promme Jarkko Tanninen.

Kilpailun live-seuranta löytyy tästä linkistä


Rangella nyt myös kausikortit

Gumbölen rangen pallokoneen PIN-koodi järjestelmä on muutettu ja siihen on nyt myynnissä myös kausikortteja. Vanhat PIN-koodit eivät enää ole voimassa, vaan ne on vaihdettava 6-numeroisiin (hyvitämme käyttämättömät pallokorit caddie masterin kassalla). Kausikortit edellytävät ns Klubikorttia, jolle ne ladataaan. Henkilökohtaisen kausikortin hinta on 75 € GG:n osakkailta ja 90 € GG:n jäseniltä. Lisäksi tulee 10 € maksu Klubikortista, ellei pelaajalla ole sitä entuudestaan.


Tasoitusten vuositarkistus

Euroopan Golfliiton eli EGA:n edellyttämä tasoitusten vuositarkistus on ajettu NexGolfissa 18.1. Oheisen linkin kautta voi tutustua järjestelemään, jos esim. ihmetyttää oman tasoituksen muutos - tai muuttumattomuus. HUOM! Omat tasoitustiedot löytyvät oikein vain NexGolfin Vanhan käyttöliittymän kautta.

GG Sääntö- ja tasoitustoimikunta


Avaa uutisarkisto

Vuoden 2017 varausohjeet:

Caddiemaster palvelee arkisin klo 8 - 20 ja viikonloppuisin klo 8 - 19

* vieraspelaajat voivat varata aikoja osoitteessa Teetime.fi

* usein Gumbölessä käyvien kannattaa liittyä "GG Klubiin" jolloin saa omat NexGolf-tunnukset suoraan Gumbölen ajanvaraukseen. Tämä mahdollistaa myös ns. early bird ja twilight -aikojen varaamisen ennen ja jälkeen caddie masterin avaamista. Jos haluat Klubin jäseneksi, täytä hakemus kotisivujemme jäsenhakemuksella, mutta merkitse Lisätiedot kohtaan GG KLUBI, niin emme lisää Sinua vahingossa seuramme jäseneksi. Toki seurankin jäsenyyttä kannattaa harkita, koska silloin myös GG:n omistamien lisäkenttien pelimahdollisuudet tulevat ulottuvillesi!

* pelaamaan voi mennä caddie masterin aukioloaikojen ulkopuolella, silloin kun kenttä EI OLE SULJETTU (kilpailut ja pakkasaamut sekä joskus myös kentänhoidon erikoistyöt). Huomioithan myös, että peluutamme kenttää vuoroviikoin 1 tai 10 tiiltä seuraavasti: parinntomat viikot 1-tiiltä ja parilliset 10-tiiltä. Ilmoitukset kentän mahdollisista peluutusten muutoksista löytyvät aamuisin kotisivullamme osoitteessa www.gumbolegolf.fi (ns. rullaava uutinen etusivun kuvan alla)

* ilman pelioikeutta pelaaminen on mahdollista ostamalla päivä Green Fee, jonka hinnat löydät hinnastosta. Green Feen voi lunastaa joko verkkokaupastamme osoitteessa www.gumbolegolf.fi tai caddie masterilta. Verkkokaupassa ostaminen vaatii rekisteröitymisen "GG Klubiin" ja tosite maksetusta green feestä tulee sähköpostiin. Ota se mukaan tullessasi kentälle. Jos menet kentälle ennen caddie masterin avaamista, Enkoran verkkokaupassa saamasi Kuittinumero kirjataan ns. pallorännivihkoon Gumbölen terassin postilaatikon vihkoon kunnes olemme siirtyneet kokonaan sähköiseen ajanvaraukseen.

* verkkokaupastamme voi ostaa myös rangelle 30 pallon PIN-koodin hintaan 2 € (vuoden 2016 käyttämättömät PIN-koodit tulee vaihtaa caddiemasterilla uusiin 6-numeroisiin) 

* klubin ollessa kiinni, ulkovessaan pääsee koodilla 2525A

* Caddie master ja klubitalo on avoinna ravintolan aikataulujen mukaan eli päivittäin klo 8 - 21 (joustaen asiakatilanteen mukaan)

* Ravintolassa on lounas tarjolla klo 11 - 16

NAUTINNOLLISTA GOLFIA!

Toivottaa Gumböle Golf!