Gumböle Golf:
Kesägreenit
Range:
Auki | Lyöminen matoilta. Range suljettu tiistaisin klo 6-10 (leikkuu)
Lähipelialue:
Auki
Caddiemaster:
Ark 8:00-20:00 vkl 8:00-20:00
Ravintola:
Ark 8:00-21:00 vkl 8:00-20:00
Pukuhuoneet:
Ark 6:30-22:00 vkl 6:30-22:00 Sisäänpääsy klubikortilla/koodilla.

Andrea Nyman nimitetty Espoo Golfin yhteiseksi toimitus-/toiminnanjohtajaksi

Andrea Nyman nimitetty Espoo Golfin yhteiseksi toimitus-/toiminnanjohtajaksi

Espoo Golf on kokoava brändi Espoon Golfseura Ry:n ja Gumböle Golf Oy/Ry:n toiminnalle. Espoossa Kehä III:n varrella sijaitsevat kentät ovat muodostaneet toimivan kokonaisuuden, joka yhdistää Suomen ensimmäisen 18-reikäiseksi kilpakentäksi rakennetun EGS:n ja sen lisäkentäksi aikoinaan suunnitellun ja myöhemmin 18-reikäiseksi laajentuneen Gumbölen. Yhteinen jäsenmäärä on lähes 3400 eli yhteenlaskettuna Espoo Golf olisi jäsenmäärältään Suomen 3. suurin. Kauden 2021 aikana kierroksia kentillä on kertynyt yli 70 000. Molempien seurojen uudeksi toiminnanjohtajaksi sekä GG Oy:n toimitusjohtajaksi on valittu pitkän linjan golfvaikuttaja Andrea Nyman.

Espoo Golfia 1.1.2019 alkaen luotsanneen toimitus-/toiminnanjohtaja Markku Ignatiuksen siirtyessä alkuvuodesta Tammer-Golf ry:n toiminnanjohtajaksi etsittiin Espoo Golfiin pikaisella aikataululla hänelle seuraaja. Joulukuussa aloitettu rekrytointiprosessi eteni nopeasti ja 5.1.2022 allekirjoittivat EGS:n ja GG:n puheenjohtajat uuden sopimuksen golftoimialalla pitkään eri tehtävissä olleen espoolaisen Andrea Nymanin kanssa, joka aloittaa tehtävässään virallisesti 1.2.2022.

”Olemme iloisia, että saamme Andrean mukaan Espoo Golfin kehittämiseen. Markun aikana ja johdolla olemme edistyneet monella rintamalla, mutta nyt on hienoa saada tuoretta naisenergiaa operatiiviseen johtoon. Erityisen iloinen olen, että löysimme kolmikielisen golf-osaajan, sillä onhan myös Espoo itse asiassa kolmikielinen kunta”, riemuitsee Gumböle Golfin monivuotinen puheenjohtaja Håkan Blomberg.

”Tunnen Andrean jo entuudestaan ja hänen motivaationsa hakea EGS:n toiminnanjohtajaksi ja Espoo Golfin johtajaksi oli minulle mieluinen tieto. Uskon että EGS ja koko Espoo Golf saa hänestä pidetyn ja arvostetun johtajan, vaikka hän astuukin esim. kenttämme kannalta haastavaan tilanteeseen. Andrea tuntee entuudestaan myös kenttämestarimme Alexis Gäddan, joten komentoketjumme varmasti toimii myös sillä saralla”, toteaa puolestaan EGS:n puheenjohtaja Kimmo Karvinen.

”Näen Espoo Golfissa todella paljon mahdollisuuksia ja olen iloinen ja innoissani siitä, että pääsen jatkamaan tämän hienon konseptin kehittämistä. Teemme tästä yhdessä upean yhteisön, johon jokainen lähialueella asuva haluaa kuulua. Pysykää taajuudella, Espoo Golfista kuullaan vielä”, Andrea Nyman vakuuttaa innostuneena uudesta haasteestaan.

Työkokemusta golftoimialalta Andrealta löytyy jo vuodesta 1995 alkaen, jolloin hän aloitti uransa caddiemasterina Master Golfissa. Keimolassa hän toimi palvelupäällikkönä vuosina 2002-2008, Sarfvikissa 2008-2010 ja Kurk Golfin toimitus-/toiminnanjohtajana vuosina 2010-2019. Lisäksi hän on toiminut Suomen Golfjohtajat ry:n eli FGMA:n toiminnanjohtajana (oto) vuosina 2014-2017 sekä kauden 2020 Hill Side Golfin operatiivisena johtajana. Viimeisin työpaikka, ennen paluuta golftoimialalle oli Turvaexpertit, jossa hän toimi palvelupäällikkönä.

Lisätietoja:

Kimmo Karvinen, Espoon Golfseura ry, kimmo.karvinen@egs.fi , p. 040 567 5854

Håkan Blomberg, Gumböle Golf Oy, hakan.blomberg@gumbolegolf.fi , p. 046 850 9200

Andrea Nyman, Espoo Golf, andrea.nyman@espoogolf.fi

Tämä tiedote on julkaisuvapaa ja löytyy PDF-tiedostona Andrea Nymanin kuvan kera tästä linkistä

 

Lue kaikki uutiset kategoriassa Ajankohtaista