Gumböle Golf:
Kesägreenit
Range:
Auki
Lähipelialue:
Auki
Caddiemaster:
Ark 8:00-20:00 vkl 8:00-20:00
Ravintola:
Ark 8:00-21:00 vkl 9:00-19:00
Pukuhuoneet:
Ark 6:30-22:00 vkl 6:30-22:00 Sisäänpääsy klubikortilla/koodilla.

Ennakkotietoja rangen ja kentän avaamisesta

Kevät tekee vihdoin tuloaan ja osa kentistä on pystynyt pitämään paikkojaan auki jo joitain viikkoja. Kevät on kuitenkin ollut kylmä ja esim. EGS:ssä ja Gumbölessä osa varjoisista paikoista on vielä lumipenkkojen peitossa. Näiden sulaminen lisää ko. väylien märkyyttä edelleen (esim. GG #3 ja #8). Suurin ongelma kentän avaamisen kohdalla Gumbölessä on kuitenkin kevättulva, joka tällä hetkellä alkaa olla toivottavasti pahimmillaan ja pikkuhiljaa vesi alkaa vihdoin laskea.

Eli kentän avaaminen odotuttaa Gumbölejoen tulvan saamista kuriin. Tämä on kuitenkin runsaslumisen talven jälkeen poikkeuksellisen haasteellista, koska joen alajuoksulla on pinnan alla oleva ”tulppa” eli kalliokieleke, joka patoaa vettä Gumbölen kentän kohdalle. Ongelma on nyt korostunut, kun Dämmanin vesilaitos on purettu ja sen kohdalla vedenotto loppunut ja kaiken Pitkäjärvestä Dämmanin tekoaltaan kautta tulevan veden tulee virrata Espoo Golfin kenttien läpi.

Pyrimme saamaan kaikki kevättyöt (viheriöiden pystyleikkuut ja kylvöt, väylien kalkitukset, jne) aikaan lähiviikkoina ja tämänhetkinen tavoite on avata Gumbölen kenttä, ainakin osin, talkoiden yhteydessä la 24.4.

Rangelle on hankittu uusi isompi rangen pallokone, jonka asennus on käynnissä. Pyrimme saamaan koneen käyttöön mahdollisimman pian, jolloin itsekeruusta luovutaan.

Lisätietoja ja tarkennuksia voi tulla ke 14.4. pidettävän GG hallituksen jälkeen.

Toimitusjohtaja

Markku Ignatius

 

Lue kaikki uutiset kategoriassa Ajankohtaista