Gumböle Golf:
Suljettu | Kenttä suljettu. Kaikki asiointi toimistossa 15.4. asti joko puhelimitse tai sähköpostilla.
Range:
Auki | HUOM! Itsekeruulla
Lähipelialue:
Suljettu
Caddiemaster:
Suljettu
Ravintola:
Suljettu

Espoo Golf Akatemia – Kilparyhmät esite (Jenni Kuosa ja Ilkka Helavirta)

Espoo Golf Akatemia – Kilparyhmät

Lataa esite – TÄSTÄ

Pelaatko, tai onko tavoitteenasi pelata Mid Tourilla, Finnish Junior Tourilla, Finnish Tourilla tai korkeammalla? Tässä on vaihtoehto valmennukseesi!

Golf-pelaajana kehittyminen koostuu monesta osasta ja tästä syystä painotamme harjoittelun monipuolisuutta. Joka treeneissä on perusteltua harjoitella liikkuvuutta, voimaa, nopeutta, lyöntitaitoa ja svingitekniikkaakin. Valmennusprosessiimme kuuluu säännöllinen testaaminen (em. liikkuvuus, nopeusvoima sekä lajitaidot putista driveen). Testaamisen pohjalta syntyy henkilökohtainen suunnitelma sekä harjoittelu kehittymiseen ja lopulta parempiin tuloksiin. Harjoittelun yhteydessä käytämme myös modernia tekniikkaa auttamaan kehityksessä.

PGA Pro Jenni Kuosa

Jenni on pelannut 10 vuotta Ladies European Tourilla ja peliuran jälkeen, vuonna 2013, siirtynyt valmentajaksi. Hän valmistui golfin ammattivalmentajaksi sekä PGA:n opettavaksi täysjäseneksi vuonna 2018. Lisäksi hän on käynyt muun muassa Titleist Performance Instituten (TPI) -koulutuksia. Jennin kannustava ja kokonaisvaltainen näkemys auttaa sinua kehittymään pelaajana.

PGA Pro Ilkka Helavirta

Ilkka on PGA:n 5. tason golfvalmentajan ammattitutkinnon suorittanut ja lisäksi hän on TPI Junior & Power Coach. Jatkuva kouluttautuminen jatkuu, joten saat varmasti tuoreinta tietoa golfiasi ajatellen. Analyyttinen ja rauhallinen ote auttaa pelaajaa ymmärtämään pelin kokonaisuutta ja kohdistamaan harjoitteluaan oikeisiin asioihin.

Haku kilparyhmiin on auki! Laita avoin hakemus tai kysy lisätietoja Ilkalta/Jenniltä mailitse.

 

 

 

Lue kaikki uutiset kategoriassa Ajankohtaista