Gumböle Golf:
Kesägreenit , ajanvaraus
Range:
Auki | Lyöminen matoilta. Range suljettu tiistaisin klo 6-10 (leikkuu)
Caddiemaster:
Ark 8:00-20:00 vkl 8:00-20:00
Ravintola:
Ark 8:00-22:00 vkl 8:00-22:00 Keittiö avoinna 11-20
Pukuhuoneet:
Ark 8:00-22:00 vkl 8:00-22:00

Espoo Golf hakee Caddiemastereita syksylle 2021

Espoo Golf on moderni, mutta perinteitä kunnioittava golfyhteisö, jossa pelataan kahdella eri kentällä (Espoon Golfseura ja Gumböle Golf). Vuonna 2019 yhdistyimme hallinnollisesti Espoo Golfiksi. Vuoden 2020 jälkeen yhteenlaskettu jäsenmäärämme ylitti jo 3400 golffaria. Toimimme ennakkoluulottomasti kahden eri seuran yhteistyönä, muodostaen yhden 36-reikäisen kokonaisuuden, tarjoten golfia lajiin tutustujista kilpapelaajiin. Nyt haemme yhteiseen tiimiimme iloisia asiakaspalveluun soveltuvia Caddiemastereita!

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan määräaikaisen työpaikan kauniissa ympäristössä. Toimenkuvaan kuuluvat mm. peliaikojen varaukset, puhelinpalvelu, kilpailujen tulospalvelu, kassanhoito ja tilitykset sekä golftarvikkeiden myynti ja muut mahdolliset tehtävät. Toimenkuvaan kuuluu myös tilojemme yleissiisteydestä huolehtiminen.

Työsuhde on määräaikainen erikseen sovittavalle ajanjaksolle elokuun alusta mahdollisesti lokakuun loppuun, syksyn säistä ja golfkauden pituudesta riippuen. Töitä tehdään yleisesti molemmilla kentillä, seitsemänä päivänä viikossa. Työvuoroja on 4-6/viikko ja päivittäinen työaika n. 5-8 tuntia.

Toivomme Sinulta kokemusta asiakaspalvelusta, positiivista mieltä, oma-aloitteista ja aktiivista otetta, suomen- ja englannin kielen taitoa (ruotsin kielen taito on eduksi), sekä joustavuutta ja kykyä sopeutua kiireiseenkin työtahtiin. Työtehtävä vaatii täysi-ikäisyyttä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi. Sijaintimme takia auton käyttö helpottaa oleellisesti työmatkojen sujuvuutta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera sähköpostilla osoitteeseen annika.ahokas@egs.fi. Hakuaika päättyy sunnuntaina 8.8.2021, mutta paikat täytetään jo ennen hakuajan loppumista, mikäli sopivat henkilöt tehtävään löytyvät aiemmin. Palkkaus golfalan TES:n mukaan. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja kotisivuiltamme ja jos sinulle jäi kysymyksiä, olethan rohkeasti yhteydessä.

Lue kaikki uutiset kategoriassa Ajankohtaista