Gumböle Golf:
Kesägreenit
Range:
Auki
Lähipelialue:
Auki
Caddiemaster:
Ark 8:00-20:00 vkl 8:00-20:00
Ravintola:
Ark 8:00-21:00 vkl 9:00-19:00
Pukuhuoneet:
Ark 6:30-22:00 vkl 6:30-22:00 Sisäänpääsy klubikortilla/koodilla.

Espoo Golfin ja koko PKS alueen uudet koronasuositukset

Espoo on ollut mukana muiden PKS-kaupunkien kanssa laatimassa heti voimaan tulleet uudet suositukset, joissa maskien käyttöä suositellaan kaikkiin asiakaskohtaamisiin. Emme tässä vaiheessa lähde vaatimaan maskien käyttöä esim. ravintolatiloissamme, koska se on ruokailun kannalta mahdotonta. Espoo Golfin ravintolat ovat auki vielä ensi viikon loppuun (18.10. asti), jonka jälkeen ne suljetaan tältä kaudelta, kuten myös caddiemaster-toiminnot, saunat ja pukuhuoneet (näin myös siivous saadaan ajettua alas).

Kauden viimeisissä kilpailuissa on yhteislähdöt muutettu väliaikalähdöiksi. Caddiemasterin toimesta tehdään kilpailujen tulospalvelu, mutta esim. palkintojen jako jää pois. Kilpailuruokailussa noudatetaan turvavälejä ja porrastusta ruokailun jälkeen klubilta poistuen.

Emme myöskään tee tässä vaiheessa mitään kevään kaltaisia toimia, kuten kärryjen desifiointia. Kannustamme kuitenkin kaikkia kärryjä käyttäviä kiinnittämään huomion hygieniaan ja esim. pitämällä omaa käsidesiä mukana. Myös Klubilla olevia käsidesejä kannattaa hyödyntää.

Kauden asiakaspalvelun loppuessa 18.10. annamme erikseen ohjeet pelaamiseen liittyen sekä mahdollisista muutoksista esim. paikallissääntöihin (vrt. bunkkerit ja liput kevään aikana).

Tulkaa kentälle vain 100% terveinä ja pitäkää turvavälit kunnossa, huolehtikaa käsihygienista ja opetelkaa varuiksi myös maskien käyttöä mahdollisimman hyvin (vrt. kaupat ja julkinen liikenne), niin saadaan korona-kesä tyylikkäästi loppuun asti ilman tartuntoja golf kentillämme!

Koko Espoo Golfin henkilöstön puolesta,

Markku Ignatius

Toimitus-/toiminnanjohtaja

Lue kaikki uutiset kategoriassa Ajankohtaista