Gumböle Golf:
Kesägreenit
Range:
Auki
Lähipelialue:
Auki
Caddiemaster:
Ark 8:00-20:00 vkl 8:00-20:00
Ravintola:
Ark 8:00-21:00 vkl 9:00-19:00
Pukuhuoneet:
Ark 6:30-22:00 vkl 6:30-22:00 Sisäänpääsy klubikortilla/koodilla.

Espoo Golfin kentänhoitotiimi vahvistuu

Vakinainen kentänhoitoryhmämme vahvistuu raudanlujalla ammattilaisella.

Oleksandr ’’Sasha’’ Pogribniak on 33-vuotias, Siuntiosta kotoisin oleva golfkentänhoitaja. Sasha aloitti golfkentän hoitotyöt Kurk Golfissa vuonna 2008 ja on ollut siitä lähtien tärkeä palanen Kurkin kenttähenkilöstöä.  Kaksi viimeistä vuotta hän on toiminut Kurk Golfin kenttämestarina. Hänellä on vankka kokemus kentänhoidosta ja erityisosaaminen on viheriöihin sekä kasteluun liittyvissä töissä. Näitä erityistaitoja pääsemme nyt hyödyntämään Espoo Golfin kentillä. Työt Sasha aloitti Espoo Golfissa 1.2.2022.

Sasha on vanha tuttu, toimitusjohtaja/tominnanjohtaja Andrea Nymanille sekä Kenttämestari Alexis Gäddalle.

’’Olen onnellinen, että meillä oli mahdollisuus saada Sashan kaltainen ammattilainen kentänhoitaja ryhmäämme. Sasha täydentää kenttähenkilöstömme osaamista ja se tulee näkymään kenttiemme pelattavuuden paranemisena’’ – Alexis Gädda.

”Olen tehnyt töitä Sashan kanssa Kurkissa yhdeksän vuoden ajan ja tiedän kuinka ammattitaitoinen ja tunnollinen työntekijä hän on ja olen enemmän kuin iloinen siitä, että saimme hänet meidän tiimimme. Tunnen myös Alen entuudestaan ja tiedän, että tällä porukalla ei voi tulla kuin hyvää!” Andrea toteaa.

Tervetuloa Sasha!

Lue kaikki uutiset kategoriassa Ajankohtaista