Gumböle Golf:
Kesägreenit
Range:
Auki | Lyöminen matoilta. Range suljettu tiistaisin klo 6-10 (leikkuu)
Lähipelialue:
Auki
Caddiemaster:
Ark 8:00-20:00 vkl 8:00-20:00
Ravintola:
Ark 8:00-21:00 vkl 8:00-20:00
Pukuhuoneet:
Ark 6:30-22:00 vkl 6:30-22:00 Sisäänpääsy klubikortilla/koodilla.

EU:n tietosuoja-asetus

EU:n tietosuoja-asetus tulee voimaan 25.5.2018. Siitä alkaen henkilötietojen käsittelyn on oltava tieto-suoja-asetuksen mukaista

Tietosuoja-asetus (GDPR= General Data Protection Regulation) astuu voimaan 25.5. ja sen tarkoituksena on yhtenäistää ja ajantasaistaa tietosuojasääntelyä.

Tietosuoja-asetuksen tavoitteena on, että kansalaiset voivat hallita tietojaan paremmin. Sääntelyn piirissä ovat mm. henkilötietojen kerääminen, käsittely ja luovuttaminen sekä näihin liittyvät oikeudet ja velvollisuudet. Säännöt ovat samat kaikille EU:ssa toimiville yrityksille kotipaikasta riippumatta.

Suomen Golfliito on laatinut yhdessä seurojen kanssa tietosuojaselosteen, jossa kerrotaan, mitä ja miten golfyhteisöt antavat EU:n tietosuoja-asetuksen edellyttämiä tietoja rekisteröidyille. Espoon Golfseuran tietosuojaselosteeseen voit tutustua tarkemmin tästä  EGS Tietosuojaseloste.

Yleisimmät tietosuoja-asetusta koskevat kysymykset ja vastaukset

Kysymys: Haluaisin tietää, mitä tietoja Espoon Golfseura kerää minusta?

Vastaus: Keräämme sellaista tietoa, jota tarvitaan auttaaksemme teitä jäseniä käyttämään Espoon Golfseuran palveluja, kehittääksemme palvelujamme tai lakisääteisten velvoitteiden noudattamiseen. Näihin tietoihin voitte tutustua myös itse kirjautumalla omilla tunnuksillanne NexGolf-ohjelmmaan.

Kysymys: Mitä tietoja Nextgolfista löytyy?

Vastaus:

  1. Tietoja, joita te itse olette antaneet hakiessanne Espoon Golfseuran jäsenyyttä/pelioikeutta, ostaessanne Espoon Golfseuran palveluja tai green card-suoritusten yhteydessä: nimi, osoite, sähköposti, puhelin, jne.
  2. Espoon Golfseura on antanut teille tietoja, kuten jäsennumeron/asiakasnumeron ja lähettää teille niistä ja muista käyttämistänne palveluista vuosittain laskuja. Myös nämä tiedot löytyvät Nexgolf-ohjelmasta.
  3. Lisäksi tietoja kertyy Espoon Golfseuran -yhteisön palvelujen käyttämisestä, kuten tasoituksen muutokset, peliaikojen varaus, kilpailutiedot, golfautojen- ja bägikaappien vuokraus jne.
  4. Jos olet ostanut erillisen Nexgolf Premium -palvelun, voit itse laittaa Nexgolfiin tarkempia tilastotietoja pelaamisestasi, kuten väylä-ja greeniosumat jne. Palvelua ostaessasi sinun tulee antaa erillinen suostumus Nexgolfissa näiden lisätietojen laittamiseen. Nämä tiedot eivät näy seuroille, ellet niitä itse ole määritellyt avoimeksi.

Lisätietoja löydät tietosuojaselosteesta, joka löytyy Espoon Golfseuran nettisivuilta sekä kirjallisesti toimistosta.

Kysymys: Minä haluaisin nähdä, mitä tietoja juuri minusta on kerätty? Miten minun tulisi toimia?

Vastaus:

 1. Helpoimmin löydät tiedot kirjautumalla NexGolf-ohjelmaan omilla tunnuksillasi ja katsomalla sieltä etusivulta, sekä Oma Nexgolf -osiosta.
 2. Jos haluat kirjallisen listauksen sinua koskevista tiedoista
 3. Sinun tulee sopia tapaaminen hallintopäällikön tai palvelupäällikön kanssa, jossa allekirjoitat kirjallisen selvityspyynnön
 4. Tapaamiseen sinun tulee ottaa mukaan henkilöllisyystodistus, jotta voimme varmistua siitä, että listaamme oikealle henkilölle juuri häntä koskevat tiedot.
 5. Saat tiedot kirjallisena kuukauden kuluttua toimistosta, jossa sinun tulee myös varautua todistamaan henkilöllisyytesi.