Gumböle Golf -logo Yläkuva
Sää espoossa
Uutiset
Buffet-lounas alkaa Gumbölen ravintolassa ma 29.6. eteenpäin

Ravintola Gumböle Golfissa alkaa buffet-lounas ma 29.6. eteenpäin. Tervetuloa ruokailemaan!


Suomalaisten huippugolffareiden kausi korkattu - GG:n Kalle Sneck mukana

Gumböle Golfin golfammattilainen Kalle Sneck oli mukana Tournament Players Championship -kilpailussa Lakistossa ja Hirsalassa. Pro Jarkko Tannisen valmentama Kalle sijoittui yhdeksänneksi, vain lyönnin viime kauden sensaation Sami Välimäen perässä. Gumböle Golf onnittelee ja toivottaa dynaamiselle duolle Kalle & Jarkko hyvää pelikautta 2020! Seuraavaksi Kalle on tulessa jo ensi viikolla Hill Side Golfissa, jossa pelataan Finnish Tourin ensimmäinen osakilpailu 2020


Rangen harjoitteluohjeet (koronatiedote)

https://gg.nexgolf.fi/gg/CompetitionAttachment?id=1713


WHS on tullut voimaan - mistä oman tasoituksen näkee?

Uusi tasoitus on helpointa katsoa pelaajan päivitetystä eBirdie-sovelluksesta. Myös Golf GameBook-sovellus näyttää ajantasaisen WHS-tasoituksen. Tasoitus näkyy luonnollisesti myös seurajärjestelmissä, mutta välittömästi 19.2. se ei ole mahdollista NexGolfissa. Viive pyritään pitämään mahdollisimman lyhyenä. GolfBoxissa tasoitus näkyy normaalisti.

Pelaajan ensimmäinen WHS-tasoitus määräytyy sen mukaan, mitä tietoa on ollut hyödynnettävissä ja saatavilla seurajärjestelmistä. Tästä syystä joiltain pelaajilta voi puuttua osa historiatiedoista tai jopa koko historia. Historian puuttuessa WHS-aikakausi alkaa vanhasta EGA-tasoituksesta.

Suurimmassa riskiryhmässä sille, että tasoitushistoriasta puuttuu dataa ovat vuodenvaihteessa seuraa vaihtaneet pelaajat. Historiatietoja tai niiden puutteita ei valitettavasti voi korjata tai muokata jälkeenpäin.

Ei kuitenkaan huolta, kaikilla on nyt WHS-tasoitus ja näin ollen tasoituksen uusi aikakausi voi alkaa. Pelaamalla aktiivisesti WHS-tasoituskierroksia tasoitus pysyy pelaajan tason mukaisena ja aina ajan tasalla.

(teksti: Golfiiton uutiskirjeestä)


Avaa uutisarkisto

Gumböle Golfin opetuksesta vastaavat:

 

Timo Rantanen on PGA- valmentaja ( Professional Golfers' Association ).

Valmennus / opetustyönsä ohella hän kilpailee itse ja " jahtaa " kolmatta suomenmestaruutta PGA:n SM- kisoissa 2019 seniorisarjassa.

Katso Timon sivuilta www.timorantanen.net  tarkemmin laajasta valmennus / opetustarjonnasta alkeiskursseista kilpavalmennukseen.

Aloitteleville junioreille Timo järjestää useampia Greencard- alkeiskursseja kesän -19 aikana. Tarkemmat kurssiajankohdat näet Timon sivuilta.

Kysy Timolta myös suosittuja junioreiden pelivalmennuksia, jolloin juniori pääsee pelaamaan ikäistensä kanssa. 

Tervetuloa kurssille tai harjoittelemaan rennossa ilmapiirissä !!

" Winners never quit and quitters never win "    

-Timo-

 Timo Rantanen

+358 40 545 4266
timor@golf.inet.fi


www.timorantanen.net

 

 

Jarkko Tannisen kyltymätön himo kehittää itseään valmentajana, kattava oma pelaajakokemus, sekä hänen jo 12 vuotta kestänyt ohjaus, opetus ja valmennus uransa varmistavat sen, että oppilaat saavat käyttöönsä aina parhaan mahdollisen tietotaidon. Jarkon tunneilla käy oppilaita aloittelijoista maajoukkuepelaajiin ja ammattilaisiin.

 

+358 50 3300 008
jarkko.tanninen@gmail.com


www.jarkkotanninen.com

 

Ilkka Helavirta on Suomen PGA:n jäsen, eli hän on käynyt valmentajan ammattitutkinnon. Ilkan opetuksessa korostuu pelaajan fysiikka golftaitojen perustana. Trackman -laite on mukana opetuksessa auttamassa pelaajaa ymmärtämään olennaisen. Hän pitää myös mm. fysiikkaharjoituksia ja liikkuvuustestejä tavanomaisen golfopetuksen lisäksi.

Juniorigolf on lähellä Ilkan sydäntä ja hän onkin valmentamassa useassa Gumbölen junioriryhmässä aloittelevista kilpaileviin.

 "Tietotaidon ja fysiikan kehittyminen, kuten myös sinun golfpelin kehittäminen, on prosessi. Prosessiin kuuluu monia osa-alueita. Golf on paljon muutakin kuin tekniikan opettelua. Hyvään pelaamiseen kuuluu mm. taktisia, tunteellisia, fyysisiä ja mentaalisia elementtejä"

-Ilkka-

+358 45 678 4830
ilkkahelavirtagolf@gmail.com

Ilkan ja Jennin treeniryhmät 2020

www.ilkkahelavirtagolf.com 

 

Jenni Kuosa on pelannut golfia lähes 30 vuotta, joista 9 vuotta ammattilaisena Ladies European Tourilla. Viimeiset viisi vuotta Jenni on toiminut PGA golfvalmentajana.

"Mielestäni on myös tärkeää, ettei kaikkia opetettavia/valmennettavia edes yritetä laittaa samaan muottiin, sillä jokainen on yksilöllinen."

-Jenni-

Jenni Kuosa.jpg

+358 400 479 152
jenni@jennikuosa.fi
 


www.jennikuosa.fi

Naisten treeniryhmät 2020

Jennin ja Ilkan treeniryhmät 2020

Kari Bakker on ollut Suomen PGA:n jäsen vuodesta 1994 alkaen. Hän valmentaa kaikentyyppisiä golfareita; niin aloittelijoita, junioreita, mid-pelaajia, senioreita, kuin myös kilpapelaajia. Uransa varrella Kari on valmentanut myös monia maajoukkue- ja ammattilaispelaajia.

Kari auttaa sinua pääsemään golfissa paremmalle tasolle ja nauttimaan pelistä enemmän. Opetusvideoita on saatavilla kaikista pelin eri osa-alueiden lyönneistä ja golfarin fysiikkaharjoittelusta, kuten peliin ja lyönteihin enemmän varmuutta, draiviin lisää pituutta, taidon kehittymistä lähipelissä tai oikeiden lyönti- tai pelitaktiikkavalintojen tekemistä pelitilanteissa.

 

Esittelyvideo: Alarinnelyönti

 

 


+358 400 227 246
karibakkergolf@gmail.com 


www.tpga.fi