Gumböle Golf -logo Yläkuva
Sää espoossa
Uutiset
Tällä hetkellä ei ole uutisia.

Avaa uutisarkisto

Gumböle Golfin opetuksesta vastaavat kaudella 2019:

 

Timo Rantanen on PGA- valmentaja ( Professional Golfers' Association ).

Valmennus / opetustyönsä ohella hän kilpailee itse ja " jahtaa " kolmatta suomenmestaruutta PGA:n SM- kisoissa 2019 seniorisarjassa.

Katso Timon sivuilta www.timorantanen.net  tarkemmin laajasta valmennus / opetustarjonnasta alkeiskursseista kilpavalmennukseen.

Aloitteleville junioreille Timo järjestää useampia Greencard- alkeiskursseja kesän -19 aikana. Tarkemmat kurssiajankohdat näet Timon sivuilta.

Kysy Timolta myös suosittuja junioreiden pelivalmennuksia, jolloin juniori pääsee pelaamaan ikäistensä kanssa. 

Tervetuloa kurssille tai harjoittelemaan rennossa ilmapiirissä !!

" Winners never quit and quitters never win "    

-Timo-

 Timo Rantanen

+358 40 545 4266
timor@golf.inet.fi


www.timorantanen.net

 

 

Jarkko Tannisen kyltymätön himo kehittää itseään valmentajana, kattava oma pelaajakokemus, sekä hänen jo 12 vuotta kestänyt ohjaus, opetus ja valmennus uransa varmistavat sen, että oppilaat saavat käyttöönsä aina parhaan mahdollisen tietotaidon. Jarkon tunneilla käy oppilaita aloittelijoista maajoukkuepelaajiin ja ammattilaisiin.

 

+358 50 3300 008
jarkko.tanninen@gmail.com


www.jarkkotanninen.com

 

Ilkka Helavirta on Suomen PGA:n jäsen, eli hän on käynyt valmentajan ammattitutkinnon. Ilkan opetuksessa korostuu pelaajan fysiikka golftaitojen perustana. Trackman -laite on mukana opetuksessa auttamassa pelaajaa ymmärtämään olennaisen. Hän pitää myös mm. fysiikkaharjoituksia ja liikkuvuustestejä tavanomaisen golfopetuksen lisäksi.

Juniorigolf on lähellä Ilkan sydäntä ja hän onkin valmentamassa useassa Gumbölen junioriryhmässä aloittelevista kilpaileviin.

 "Tietotaidon ja fysiikan kehittyminen, kuten myös sinun golfpelin kehittäminen, on prosessi. Prosessiin kuuluu monia osa-alueita. Golf on paljon muutakin kuin tekniikan opettelua. Hyvään pelaamiseen kuuluu mm. taktisia, tunteellisia, fyysisiä ja mentaalisia elementtejä"

-Ilkka-

+358 45 678 4830
ilkkahelavirtagolf@gmail.com


www.ilkkahelavirtagolf.com
 

 

Jenni Kuosa on pelannut golfia lähes 30 vuotta, joista 9 vuotta ammattilaisena Ladies European Tourilla. Viimeiset viisi vuotta Jenni on toiminut PGA golfvalmentajana.

"Mielestäni on myös tärkeää, ettei kaikkia opetettavia/valmennettavia edes yritetä laittaa samaan muottiin, sillä jokainen on yksilöllinen."

-Jenni-

Jenni Kuosa.jpg

+358 400 479 152
jenni@jennikuosa.fi
 


www.jennikuosa.fi

 

Kari Bakker on ollut Suomen PGA:n jäsen vuodesta 1994 alkaen. Vuosien mittaan hän on osoittanut kykynsä valmentaa menestyksekkäästi kaikentyyppisiä golfareita; niin aloittelijoita, junioreita, mid-pelaajia, senioreita, kuin myös kilpapelaajia. Uransa varrella Kari on valmentanut myös monia maajoukkue- ja ammattilaispelaajia.

Kari auttaa sinua pääsemään golfissa paremmalle tasolle ja nauttimaan pelistä enemmän. Hän tekee opetusvideoita kaikista pelin eri osa-alueiden lyönneistä ja golfarin fysiikkaharjoittelusta. Videot pitävät sisällään mm. seuraavia teemoja: Peliin ja lyönteihin enemmän varmuutta, draiviin lisää pituutta, taidon kehittymistä lähipelissä tai oikeiden lyönti- tai pelitaktiikkavalintojen tekemistä pelitilanteissa.

 

Tekniikkaryhmän esittelyvideo: Golftekniikkaryhmä

 


+358 400 227 246 
karibakkergolf@gmail.com 


www.tpga.fi

www.tmgolftour.com