Gumböle Golf -logo Yläkuva
Sää espoossa
Uutiset
Tällä hetkellä ei ole uutisia.

Avaa uutisarkisto

6.5.2019    Aurinkoista toukokuuta!

Kenttä avattiin talkoita tehden hienossa ja jopa hiostavassa säässä 27.4. Wappuscramblekin pelattiin kauniissa ilmassa, mutta muuten lämpimät pelikelit antavat odottaa vielä itseään.

Talvi oli monin eri tavoin haastava mm vähemmistöosakkaiden lunastusvaatimusten jatkokäsittely teetti töitä. Nyt on asiaan saatu yhteisön kannalta positiivinen päätös myös käräjäoikeudelta, valitusluvan hakuaikaa KKO:hon on vielä reilu viikko jäljellä. Seuran ylimääräisessä yhdistyksen kokouksessa 4.9.2018 tehtiin historiallinen päätös osakkeiden ostotarjouksesta, johon on tähän mennessä tarttunut 93 osakasta. 

Yhteistyö Espoon Golfseuran kanssa on lähtenyt rivakasti liikkeelle mm yhteisen hallinnon osalta ja se tarjoaa meille paljon uusia mahdollisuuksia pelaamiseen. Käytännössä seurat vastaavat tällä kaudella toiminnasta omilla kentillään yhteistyötä koko ajan lisäten. Markku Ignatius on Gumböle Golf Oy:n toimitusjohtaja toimien samalla myös GG Ry:n  ja EGS ry:n toiminnanjohtajana. Gumböle Golf Oy:llä ja Ry:llä on sama hallitus, Oy:n puheenjohtaja on Håkan Blomberg. Tällä kaudella seuran kapteeniksi valittiin Kalle Paananen ja ladykapteeniksi Kirsti Nyberg.

Seuratoiminta hoidetaan pääasiassa eri toimikuntien vapaaehtoisvoimin. Toimikuntien toimintaa on kuvattu kotisivuilla, sieltä löytyy myös yhteyshenkilöt. Kaikki seuran jäsenet ovat tervetulleita toimikuntien järjestämiin tapahtumiin ja myös toimikuntatyöhön. Junioritoimintaa on tarkoitus tänäkin vuonna kehittää, vetäjänä toimii Ilkka Helavirta.

Tämän vuoden pelikausi on suurin piirtein samassa aikataulussa kuin viime vuonna. Kunhan kevät tästä edistyy ja aurinko jaksaa paistaa, pääsemme nauttimaan tästä upeasta lajista ja kentästä täysin rinnoin!

Tehdään tästäkin kaudesta yhdessä hyvä, kentällä tavataan!

Merja Kivi
Gumböle Golf ry
puheenjohtaja
merja.kivi@gumbolegolf.fi
040-589 5455