Gumböle Golf -logo Yläkuva
Sää espoossa
Uutiset
Kesän 2018 yritystapahtumat ja firmakisat nyt myynnissä!

Kisakalenteri alkaa olemaan muodossaan, kauden 2018 yritystapahtumat nyt myynnissä. Soita ja pyydä tarjousta!

Yritystapahtumat

-15-03-2018-


Seuraa kevään tuloa Gumbölessä

27-02-2018 aurinko nousee Gumbölessä 7:27 ja laskee 17:42. Päivän pituus 10 h 15 min. Vaikka pakkasta on -18, silti kevät tekee jo tuloaan. Päivällä aurinko selvästi lämmittää poskia.

Kuvagalleria 2018

-Päivitetty 27-02-2018-


Kevät yllätti Golfarit!

No ei ehkä nyt vielä kevät, vaikka toimistolla ei vielä jokapäiväisesti päivystetä, silti Gumböle Golf on aktiivisesti jo aloittanut kauteen 2018 valmistautumisen. Kauden 2018 Caddiemasterit on rekrytoitu. Kaudella 2018 Gumböleläisiä ja vieraita auttaa Linda ja Petra. Linda on tuttu jo viimevuodelta ja Jyväskylän Yliopistossa liikuntapedagokiikkaa kolmatta vuotta opiskeleva Petra saapuu kesäksi Helsinkiin uutena caddiemasterinamme. Tervetuloa Gumböleen. Myös allekirjoittanut on uutena toimistolla jatkamassa Jaanan hyvää ja aktiivista työtä ja apunanne kaikissa mahdollisissa asioissa.

Pelioikeusvarauksia ja jäsenhakemuksia tulee jo toimistolle vilkkaasti. Varauksia ja hakemuksia voi lähettää toimistolle osoitteeseen info@gumbolegolf.fi.

-Henkka (13-02-2018)

 


Avaa uutisarkisto

8.5.2017    Puheenjohtajan bägistä

No niin!

Olen toiminut pitkään Gumböle Golfin Oy:n ja Ry:n hallituksissa. Kapteenina toimin viimeiset 6 vuotta. Minut valittiin seuran syyskokouksessa GG Ry:n puheenjohtajaksi kaudelle 2017. Pyrin olemaan tuon luottamuksen arvoinen.

Jäin eläkkeelle tämän vuoden alusta palopäällikön virasta. Työskentelin pelastuslaitoksella Espoossa reilut 40 vuotta useissa eri tehtävissä, aloitin palomiehenä 1976. Eläköitymisen myötä minut näkee useammin myös päivisin golfkentällämme.

Nuorin poikamme, Kalle aloitti golfaamisen perheessämme reilut 15 vuotta sitten. Tulimme sitten jonkun ajan kuluttua Annen kanssa mukaan tämän hienon lajin pariin.

Gumböle Golf Ry vastaa seuratoiminnasta golfyhteisössämme, seuralla ei ole varsinaista palkattua henkilökuntaa. Markku Ignatius on Gumböle Golf Oy:n toimitusjohtaja, hän toimii samalla myös GG Ry:n toiminnanjohtajana. Gumböle Golf Oy:llä ja Ry:llä on sama hallitus, Oy:n puheenjohtaja on Tapio Potila. Seuramme kapteeni on Hanna Santavuori.

Seuratoiminta hoidetaan pääasiassa eri toimikuntien vapaaehtoisvoimin. Toimikuntien toimintaa on kuvattu kotisivuilla, sieltä löytyy myös yhteyshenkilöt. Kaikki seuran jäsenet ovat tervetulleita toimikuntien järjestämiin tapahtumiin ja myös toimikuntatyöhön. Erityisesti junioritoimintaa on tarkoitus tänä vuonna kehittää, vetäjänä toimii Ilkka Helavirta.

Edustuspelaajia meillä on tällä kaudella FT- tasolla kolme, Teemu Bakker, Sami Laattala ja Kalle Sneck.

Tämän vuoden pelikausi on alkanut melkoisesti myöhässä viime vuosiin nähden, etenkin kentän hyvää kuntoa pitää vielä odotella. Oma kenttämme on avattu ja jokunen kilpailukin on jo pidetty. Kilpailu- ja toimintakalenteri löytyy kotisivuiltamme.

Toivotan kaikille oikein hyvää pelikautta.

Kentällä tavataan!

Martti Sneck

Gumböle Golf ry

puheenjohtaja

martti.sneck@kolumbus.fi

p. 050 572 6241