Gumböle Golf -logo Yläkuva
Sää espoossa
Uutiset
WHS on tullut voimaan - mistä oman tasoituksen näkee?

Uusi tasoitus on helpointa katsoa pelaajan päivitetystä eBirdie-sovelluksesta. Myös Golf GameBook-sovellus näyttää ajantasaisen WHS-tasoituksen. Tasoitus näkyy luonnollisesti myös seurajärjestelmissä, mutta välittömästi 19.2. se ei ole mahdollista NexGolfissa. Viive pyritään pitämään mahdollisimman lyhyenä. GolfBoxissa tasoitus näkyy normaalisti.

Pelaajan ensimmäinen WHS-tasoitus määräytyy sen mukaan, mitä tietoa on ollut hyödynnettävissä ja saatavilla seurajärjestelmistä. Tästä syystä joiltain pelaajilta voi puuttua osa historiatiedoista tai jopa koko historia. Historian puuttuessa WHS-aikakausi alkaa vanhasta EGA-tasoituksesta.

Suurimmassa riskiryhmässä sille, että tasoitushistoriasta puuttuu dataa ovat vuodenvaihteessa seuraa vaihtaneet pelaajat. Historiatietoja tai niiden puutteita ei valitettavasti voi korjata tai muokata jälkeenpäin.

Ei kuitenkaan huolta, kaikilla on nyt WHS-tasoitus ja näin ollen tasoituksen uusi aikakausi voi alkaa. Pelaamalla aktiivisesti WHS-tasoituskierroksia tasoitus pysyy pelaajan tason mukaisena ja aina ajan tasalla.

(teksti: Golfiiton uutiskirjeestä)


WHS lähestyy, h-hetkeen alle viikko

Suomi Golf ottaa maailmanlaajuisen tasoitusjärjestelmän käyttöön 19.2.2020.

Kuusi tasoitusjärjestelmää ympäri maailmaa sulautuvat yhdeksi. Suurin muutos suomalaisille tulee olemaan se, että eri tasoitusryhmät poistuvat ja kaikkien tasoitus lasketaan samaan tapaan keskiarvolaskentana.

Siirtyminen on aikataulussa, ja parhaillaan on käynnissä tasoitusdatan keräys seurajärjestelmistä. Kyseessä on massiivinen, historiallisen suuri datansiirto, joka käsittää miljoonia rivejä dataa.HUOMIOITAVAA: Pelaajan ei tarvitse tehdä mitään vaan siirtyminen tapahtuu automaattisesti.

eBirdie-sovellus kehittyy myös WHS:n käyttöönoton myötä, ja uudet tasoitus- ja kierroshistoriaominaisuudet tekevät siitä jokaisen golfarin tasoituksen tietopankin.

WHS- tasoitusjärjestelmä

Video aiheesta

(juttu Golfliiton uutiskirje)


Avaa uutisarkisto

6.5.2019    Aurinkoista toukokuuta!

Kenttä avattiin talkoita tehden hienossa ja jopa hiostavassa säässä 27.4. Wappuscramblekin pelattiin kauniissa ilmassa, mutta muuten lämpimät pelikelit antavat odottaa vielä itseään.

Talvi oli monin eri tavoin haastava mm vähemmistöosakkaiden lunastusvaatimusten jatkokäsittely teetti töitä. Nyt on asiaan saatu yhteisön kannalta positiivinen päätös myös käräjäoikeudelta, valitusluvan hakuaikaa KKO:hon on vielä reilu viikko jäljellä. Seuran ylimääräisessä yhdistyksen kokouksessa 4.9.2018 tehtiin historiallinen päätös osakkeiden ostotarjouksesta, johon on tähän mennessä tarttunut 93 osakasta. 

Yhteistyö Espoon Golfseuran kanssa on lähtenyt rivakasti liikkeelle mm yhteisen hallinnon osalta ja se tarjoaa meille paljon uusia mahdollisuuksia pelaamiseen. Käytännössä seurat vastaavat tällä kaudella toiminnasta omilla kentillään yhteistyötä koko ajan lisäten. Markku Ignatius on Gumböle Golf Oy:n toimitusjohtaja toimien samalla myös GG Ry:n  ja EGS ry:n toiminnanjohtajana. Gumböle Golf Oy:llä ja Ry:llä on sama hallitus, Oy:n puheenjohtaja on Håkan Blomberg. Tällä kaudella seuran kapteeniksi valittiin Kalle Paananen ja ladykapteeniksi Kirsti Nyberg.

Seuratoiminta hoidetaan pääasiassa eri toimikuntien vapaaehtoisvoimin. Toimikuntien toimintaa on kuvattu kotisivuilla, sieltä löytyy myös yhteyshenkilöt. Kaikki seuran jäsenet ovat tervetulleita toimikuntien järjestämiin tapahtumiin ja myös toimikuntatyöhön. Junioritoimintaa on tarkoitus tänäkin vuonna kehittää, vetäjänä toimii Ilkka Helavirta.

Tämän vuoden pelikausi on suurin piirtein samassa aikataulussa kuin viime vuonna. Kunhan kevät tästä edistyy ja aurinko jaksaa paistaa, pääsemme nauttimaan tästä upeasta lajista ja kentästä täysin rinnoin!

Tehdään tästäkin kaudesta yhdessä hyvä, kentällä tavataan!

Merja Kivi
Gumböle Golf ry
puheenjohtaja
merja.kivi@gumbolegolf.fi
040-589 5455