Gumböle Golf -logo Yläkuva
Sää espoossa
Uutiset
Toimisto siirtyi kesäaikoihin

Toimisto siirtyi kesäaikoihin. Caddiemaster avoinna arkisin klo 8-20 ja viikonloppuisin klo 8-19. Ravintola avoinna arkisin klo 8-22 ja viikonloppuisin klo 8-21.


Kesän 2018 yritystapahtumat ja firmakisat nyt myynnissä!

Kisakalenteri alkaa olemaan muodossaan, kauden 2018 yritystapahtumat nyt myynnissä. Soita ja pyydä tarjousta!

Yritystapahtumat

-15-03-2018-


Avaa uutisarkisto

2.5.2018    Ihanaa toukokuuta!

Pitkän ja kylmän talven jälkeen on kenttä jo avattu sekä talkoissa että Wappuscramblea pelaten.

Talvi oli monin eri tavoin haastava, erityisesti vähemmistöosakkaiden lunastusvaatimus Keskuskauppakamarin välimiesoikeudelle teetti paljon töitä. Nyt on asiaan saatu tuomioistuimen päätös, valitusaika on meneillään ja päätöksen jatkovaikutuksia (mm osakkaiden tasapuolista kohtelua) valmistellaan sekä seuran että Oy:n hallituksessa. Kutsumme koolle ylimääräisen yhdistyksen kokouksen heti (todennäköisesti heinä-elokuussa), kun se on päätöksenteon kannalta järkevää.

Gumböle Golf Ry vastaa seuratoiminnasta golfyhteisössämme, eikä seuralla ole varsinaista palkattua henkilökuntaa. Markku Ignatius on Gumböle Golf Oy:n toimitusjohtaja toimien samalla myös GG Ry:n toiminnanjohtajana. Gumböle Golf Oy:llä ja Ry:llä on lähes sama hallitus, Oy:n puheenjohtaja on Håkan Blomberg. Toimin tällä kaudella myös seuramme kapteenina.

Seuratoiminta hoidetaan pääasiassa eri toimikuntien vapaaehtoisvoimin. Toimikuntien toimintaa on kuvattu kotisivuilla, sieltä löytyy myös yhteyshenkilöt. Kaikki seuran jäsenet ovat tervetulleita toimikuntien järjestämiin tapahtumiin ja myös toimikuntatyöhön. Junioritoimintaa on tarkoitus tänäkin vuonna kehittää, vetäjänä toimii Ilkka Helavirta.

Tämän vuoden pelikausi on suurin piirtein samassa aikataulussa kuin viime vuonna, kenttä näyttäisi olevan kuitenkin jo paremmassa kunnossa kuin vuosi sitten, eikä Gumböle-joen loppusyksyn tulviminenkaan näytä aiheuttaneen niin suuria vahinkoja kuin pelättiin. Kunhan kevät tästä edistyy ja aurinko jaksaa paistaa, pääsemme nauttimaan tästä upeasta lajista ja kentästä täysin rinnoin!

Tehdään tästäkin kaudesta yhdessä hyvä, kentällä tavataan!

Merja Kivi
Gumböle Golf ry
puheenjohtaja
merja.kivi@gumbolegolf.fi
040-589 5455