Gumböle Golf -logo Yläkuva
Sää espoossa
Uutiset
Klubitalon sähkölukot taas kunnossa

Klubitalon pääoven sähkölukko on nyt kunnossa, joten pääsy Klubille on taas mahdollista omalla PIN-koodilla. Myös terassin WC:n koodilukko toimii taas.


Caddiemasterin toimisto kaudelta 2018 suljettu

Kausi 2018 loppui caddiemasterpalveluiden osalta 26.10.2018. Mahdollisesta kentän peluuttamisesta tiedotetaan erikseen.

Pieni, mutta sitäkin pippurisempi caddiemastertiimi kiittävät upeaa jäsenistöä ja runsasta määrää vieraspelaajia, sekä tietysti muuta henkilökuntaa hienosta kaudesta ja toivottaa kaikille rauhaisaa loppusyksyä ja talvea :=)

CM: Henkka, Linda, Petra


Rangen palloautomaatti suljettu

Rangen palloautomaatti tältä kaudelta suljettu. Palloja voi kerätä itsepalveluperiaatteella. Muistathan olla varovainen.


Ilkan talviopetukset

Talven treeniryhmät alk. 225 € / hlö

Aikuisille tarkoitetussa treeniryhmässä tavoitteena on kehittää peliäsi ja harjoitella hyvässä ryhmähengessä. Vetäjinä Gumbölen Prot Jenni Kuosa ja Ilkka Helavirta.

Lisätietoa sekä ilmoittautuminen: Talven treeniryhmät

Juniorien treeniryhmät

Talvella on viikoittaisia junioritreenejä kaikenikäisille siinä missä kesälläkin! Mukana myös fysiikkatreenejä, jotka palvelevat kaikkia lajeja. Vetäjina Jenni Kuosa ja Ilkka Helavirta

Lisätietoja: Juniorien treeniryhmät

Golfarin fysiikka -ryhmät 250 € / hlö

Käytä off-season fysiikkasi kehittämiseen! Kehosi on tärkein työkalusi golfissa. Talvikausi on erinomaista aikaa kehittää liikkuvuutta ja voimaa ensi kesän pelejä varten. Vetäjänä Ilkka Helavirta

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: Golfarin fysiikka -ryhmä

Talven valmennuspaketit alk. 270 €

Laita Ilkan kanssa pelisi uuteen uskoon talven aikana.Valmennuspaketissa rakennamme henkilökohtaisen harjoitussuunnitelman sekä fysiikkasi, että lajiosaamisesi kehittämiseksi. Voit tulla myös kahdestaan pelikaverin kanssa.

Näistä paketeista on hyviä näyttöjä viime talvelta!

Lisätietoa: Valmennus

____________________


Avaa uutisarkisto

Aurinkoinen tervehdys 9.5.2018

Syyskokous antoi poikkeuksellisen valtuutuksen hallitukselle valita keskuudestaan seuralle kapteeni. Koska tämän kauden toimimme melkeinpä "virkamies"hallituksella, katsoimme järkeväksi keskittää edustukselliset tehtävät - puheenjohtajan ja kapteenin - yhdelle henkilölle. Minulla on kaksi erinomaista edeltäjää, Santavuoren Hanna viime kaudella ja Sneckin Masa vähän pidemmällä ajalla, joiden hyvää työtä pyrin jatkamaan. Olemme aloittamassa seurana nyt 27. toimintakautta, kenttä ja erityisesti ne greenit ovat paremmassa kunnossa kuin pitkään aikaan.

Suoritin aikoinaan greencardin työnantajan innostamana ja GolfBalancen Tommin ja Arin vetämänä Gumbölessä loppukesästä 2005. Kolme kautta meni ihmetellessä, mutta sitten se kuuluisa golfkärpänen puri. Gumböle otti vasta-alkajan hyvin ja kannustavasti vastaan, suuri kiitos siitä kuuluu mm silloiselle ladykapteenille, Ylivuoren Sarille. Hänen ja muiden naisten innoittamana olen ollut siitä lähtien mukana seuran toiminnassa niin naistoimikunnassa, ladykapteenina, hallituksessa kuin nyt sitten tänä vuonna tällä tuplapestillä. Lapset ovat jo kasvaneet ja pelaamme miehen kanssa molemmat, joten kotirauhakin on säilynyt. Tälle kaudelle tosin henkilökohtaista haastetta tuo polvileikkauksesta toipuminen, joka saattaa siirtää oman kauteni alun loppukesään/syksyyn.

Golf on antanut ja antaa minulle paljon iloa, joskus onnistumisen elämyksiä, aina mielenvirkistystä ja ennen kaikkea kivoja pelikavereita.Tätä kaikkea haluan välittää eteenpäin ja luoda hyvää seurahenkeä, yhteenkuuluvuutta ja viihtyvyyttä lajin parissa. 

Gumbölessä on luvassa taas aktiivinen vuosi tapahtumien ja ohjelman puitteissa, joten käykäähän kurkkaamassa toimikuntien sivuja sekä kisakalenteria ja ilmottautukaa mukaan tapahtumiin!

Tehdään tästäkin kaudesta yhdessä hyvä kausi, kentällä tavataan!

Merja Kivi
Kapteeni
merja.kivi@gumbolegolf.fi
040 589 5455