Gumböle Golf -logo Yläkuva
Sää espoossa
Uutiset
Kesän 2018 yritystapahtumat ja firmakisat nyt myynnissä!

Kisakalenteri alkaa olemaan muodossaan, kauden 2018 yritystapahtumat nyt myynnissä. Soita ja pyydä tarjousta!

Yritystapahtumat

-15-03-2018-


Seuraa kevään tuloa Gumbölessä

27-02-2018 aurinko nousee Gumbölessä 7:27 ja laskee 17:42. Päivän pituus 10 h 15 min. Vaikka pakkasta on -18, silti kevät tekee jo tuloaan. Päivällä aurinko selvästi lämmittää poskia.

Kuvagalleria 2018

-Päivitetty 27-02-2018-


Kevät yllätti Golfarit!

No ei ehkä nyt vielä kevät, vaikka toimistolla ei vielä jokapäiväisesti päivystetä, silti Gumböle Golf on aktiivisesti jo aloittanut kauteen 2018 valmistautumisen. Kauden 2018 Caddiemasterit on rekrytoitu. Kaudella 2018 Gumböleläisiä ja vieraita auttaa Linda ja Petra. Linda on tuttu jo viimevuodelta ja Jyväskylän Yliopistossa liikuntapedagokiikkaa kolmatta vuotta opiskeleva Petra saapuu kesäksi Helsinkiin uutena caddiemasterinamme. Tervetuloa Gumböleen. Myös allekirjoittanut on uutena toimistolla jatkamassa Jaanan hyvää ja aktiivista työtä ja apunanne kaikissa mahdollisissa asioissa.

Pelioikeusvarauksia ja jäsenhakemuksia tulee jo toimistolle vilkkaasti. Varauksia ja hakemuksia voi lähettää toimistolle osoitteeseen info@gumbolegolf.fi.

-Henkka (13-02-2018)

 


Avaa uutisarkisto

Uuden kapteenin tervehdys     27.4.2017

 

Aurinkoinen tervehdys,

Ja vielä kerran kiitos kaikille luottamuksestanne – oli kunnia tulla valituksi seuramme uudeksi kapteeniksi. Gumböle Golf on hengeltään ainutlaatuinen paikka pääkaupunkiseudulla ja siitä kuuluu kiitos kaikille seuran jäsenille, osakkaille, muille aktiiveille, henkilökunnalle ja hallituksille. Tässä yhteydessä haluan toki erityisesti kiittää seuramme pitkänlinjan kapteenia Martti Sneckiä kaikesta seuran ja yhteisömme eteen tehdystä työstä, jota hän nyt toki jatkaa vielä ry:n hallituksen puheenjohtajana. Isot on saappaat täytettävänä.

Olen siis Hanna Santavuori (o.s. Kivelä) ja historiaa golfin parissa on ehtinyt kertyä ikinuoresta olemuksestani huolimatta jo pitkälti yli 20 vuotta. Olen aloittanut lajin harrastuksen 10-vuotiaana vuonna 1990 Jyväskylässä, jossa asuimme Jyväs-Golfin kupeessa. Kyseinen seura olikin monta vuotta koko perheemme toinen olohuone aina kesäisin. Teinihermojen pettäessä tuli tarpeen ottaa lajista lähes kymmeneen vuoteen venähtänyt hermoloma, mutta opiskeluiden jälkeen laji imaisi taas täysin mukaansa. Gumböle Golfiin löysin tieni noin 7 vuotta sitten ja olen siitä lähtien ollut mukana naistoimikunnassa ja nyt toista vuotta mukana myös hallitustyössä.

Nautin lajissa sen teknisistä kuin henkisistäkin haasteista ja nautin suuresti kilpailemisesta ja sen tuomasta mahdollisuudesta harjoittaa oman mielenhallintaa. Kaikista eniten nautin kuitenkin lajin sosiaalisuudesta ja mahdollisuudesta tutustua mahtaviin ihmisiin ja viettää laatuaikaa upeiden ja erilaisten persoonien kesken.

Tehtäväni kapteenina on luoda seurahenkeä, yhteenkuuluvuutta ja viihtyvyyttä lajin parissa. Kapteenin vastuulla seurassa on myös golfin sääntöjen ja hyvän golfkäytöksen noudattaminen. Tulehan siis rohkeasti nykäisemään hihasta, jos esimerkiksi sääntöasiat askarruttaa. Seurassamme on minun lisäkseni myös toista kymmentä muuta seuratuomaria ja kaksi aluetuomariakin. Vedän myös kilpailutoimikuntaa, joten kaikki siihenkin liittyvät palautteet, ideat ja toiveet ovat enemmän kuin tervetulleita. Eikä siinä vielä kaikki, kuulen teiltä mielelläni oikeastaan mitä vaan mielellä on golfiin tai Gumböleen liittyen. Toivon, että saamme Gumbölessä pidettyä yllä avoimen ja lämminhenkisen ilmapiirin, missä huolia tai harmistuksia ei jäädä yksin murehtimaan tai supattelemaan nurkkapöydissä.

Gumbölessä on luvassa aktiivinen vuosi tapahtumien ja ohjelman puitteissa, joten käykäähän kurkkaamassa toimikuntien sivuja sekä kisakalenteria ja ilmottautukaa mukaan tapahtumiin!

 

Hyvässä hengessä iloiten, toisiamme kannustaen, tukien ja arvostaen saamme tehtyä tulevasta golfkaudesta ikimuistoisen.

 

Hanna Santavuori

Kapteeni

hannamsantavuori@gmail.com

050 384 2587