Gumböle Golf -logo Yläkuva
Sää espoossa
Uutiset
Kesän 2018 yritystapahtumat ja firmakisat nyt myynnissä!

Kisakalenteri alkaa olemaan muodossaan, kauden 2018 yritystapahtumat nyt myynnissä. Soita ja pyydä tarjousta!

Yritystapahtumat

-15-03-2018-


Seuraa kevään tuloa Gumbölessä

27-02-2018 aurinko nousee Gumbölessä 7:27 ja laskee 17:42. Päivän pituus 10 h 15 min. Vaikka pakkasta on -18, silti kevät tekee jo tuloaan. Päivällä aurinko selvästi lämmittää poskia.

Kuvagalleria 2018

-Päivitetty 27-02-2018-


Kevät yllätti Golfarit!

No ei ehkä nyt vielä kevät, vaikka toimistolla ei vielä jokapäiväisesti päivystetä, silti Gumböle Golf on aktiivisesti jo aloittanut kauteen 2018 valmistautumisen. Kauden 2018 Caddiemasterit on rekrytoitu. Kaudella 2018 Gumböleläisiä ja vieraita auttaa Linda ja Petra. Linda on tuttu jo viimevuodelta ja Jyväskylän Yliopistossa liikuntapedagokiikkaa kolmatta vuotta opiskeleva Petra saapuu kesäksi Helsinkiin uutena caddiemasterinamme. Tervetuloa Gumböleen. Myös allekirjoittanut on uutena toimistolla jatkamassa Jaanan hyvää ja aktiivista työtä ja apunanne kaikissa mahdollisissa asioissa.

Pelioikeusvarauksia ja jäsenhakemuksia tulee jo toimistolle vilkkaasti. Varauksia ja hakemuksia voi lähettää toimistolle osoitteeseen info@gumbolegolf.fi.

-Henkka (13-02-2018)

 


Avaa uutisarkisto

Kauden 2017 ladytoiminta

Lumisateet alkaa olla hiipumaan päin ja kesä kurkkii jo kulman takana!

Kauden 2017 alussa on tehty jotakin käytännön järjestelyitä; Gumböle Golfin toimikunnat ovat järjestäytyneet uudelleen ja naistoimikunta on yhdistänyt voimansa klubitoimikunnan kanssa. Ladykapteenin pesti on myös sulautettu yhteen kapteenin pestin kanssa, mutta tätä uutta tehtävää hoitava Hanna Santavuori on vahvistanut, että naisnäkökulma tulee säilymään vähintään yhtä vahvana toiminnassa kuin ennenkin :)

Naisten kauden ohjelmassa on luvassa edellisten vuosien tapaan runsaasti kivaa ohjelmaa!

Kaudella 2017 järjestetään myös tuttuun tapaan kerran kuussa touko-, kesä-, elo- ja syyskuussa Naisten peli-iltamia. Yleisön toiveesta ne siirretään tällä kaudella maanantai-illasta sunnuntai-iltoihin, niin työssäkäyvilläkin on parempi mahdollisuus osallistua niihin. Peli-iltamissa tutustutaan muiden naisgolfareiden lisäksi golfin eri pelimuotoihin ja erityisesti niihin vähemmän ryppyotsaisiin versioihin. Ilmoittautumiset kisakalenterin/Nexgolfin kautta tai Caddiemasterille. HUOM. Kaudella 2017 peli-iltamien ohjelmassa on myös yhteiset treenit Jennin ohjauksessa! Treenit alkaa pääsääntöisesti klo 17, minkä jälkeen n. klo 18 kokoonnutaan klubin edustalla ja käydään tulevan peli-illan teema läpi. Ekat lähdöt peli-iltamaan 18:30. 

Kesän 2017 naisten treeniteemat: 
21.5.  klo 17 -> Lähipeli
11.6.  klo 10 -> Vinkkejä uusille golfareille


2.7.    klo 17  -> Puumailat - nopeutta mailanpäähän
26.8.  klo 15 -> Rautalyönnit
10.9.  klo 15 -> Treenien aihe toiveiden mukaan

Naistoimikunta vastaa myös koko kauden ajan klubin alakerrasta löytyvästä Kirpparista. Jos nurkissa pyörii ylimääräistä golfvarustetta, -tavaraa tai vaatetta, niin pistäkäähän kiertoon kirppiksen kautta. Kirpputori aktivoituu 13.-14.5. Gumbaloo-viikonloppuna, jolloin kirpputori tuodaan ulos. Nyt on siis hyvä hetki siivota kaapit ja tuoda tavarat klubille viimeistään 13.5. aamusta. Voit jättää tuotteet seuran puuhanaisten myytäväksi tai jäädä itse myymään tuotteet ja päättää haluatko tuotot itsellesi vai lahjoitatko ne seuran toiminnan tukemiseen. Myyntityöstä otamme joka tapauksessa pienen provision. Kirppari jatkaa klubin alakerrassa Gumbaloviikonlopun jälkeen.  

Juhannuksen alla 21.6. järjestetään perinteinen Yöttömän yön rusettigolfissa ja aamuvirkkuja hemmotellaan 12.8. Brunssigolfilla.

Muistakaahan käydä naisten pukuhuoneessa kirjaamassa kauden aikana tekemänne birdiet Birdiepuuhun ja puttiennätyksenne Puttihissiin. Näissä parhaat saavutukset palkitaan kauden 2017 päätöstapahtumassa samoin kuin parhaimmat naisten suoritukset viikkokisoissa ja ecleticissä.

Kaudella 2017 Gumbölessä on aloittanut monta uutta Pro:ta. Entuudestaan tuttujen Timo Rantasen ja Jarkko Tannisen rinnalle ovat tulleet Nishal van Loon, Jenni Kuosa ja Ilkka Helavirta. Kaikki järjestävät niin yksityistunteja kuin ryhmätuntejakin koko kesän ajan. Olkaahan rohkeasti heihin yhteydessä!

Kesän mittaan on luvassa myös Ystävyysotteluita niin Gumbölessä kuin vieraissakin. Porvoon naiset tulevat vierailulle Gumböleen naisten sunnuntaina (11.6.) ja Tawastin naiset alustavasti elo-syyskuussa. Gumböle vierailee puolestaan Ringsidessa 5.7. Kaikki ystävyysottelut ovat rennon letkeitä joukkuekisailuja seurojen kesken ja joukkueeseen mahtuu noin 6-10 pelaajaa. Ilmoittautuminen aukeaa lähempänä ajankohtaa Nexgolfissa.

 

Upeata kevättä ja kesää, nähdään kentällä! 

 

Naisjaoston puolesta,

Hanna Santavuori

Gumble Golf Ry:n kapteeni kaudella 2017

hannamsantavuori@gmail.com, puh. 050-3842587

 

GG_naiset2.jpg