Gumböle Golf -logo Yläkuva
Sää espoossa
Uutiset
Klubitalon sähkölukot taas kunnossa

Klubitalon pääoven sähkölukko on nyt kunnossa, joten pääsy Klubille on taas mahdollista omalla PIN-koodilla. Myös terassin WC:n koodilukko toimii taas.


Caddiemasterin toimisto kaudelta 2018 suljettu

Kausi 2018 loppui caddiemasterpalveluiden osalta 26.10.2018. Mahdollisesta kentän peluuttamisesta tiedotetaan erikseen.

Pieni, mutta sitäkin pippurisempi caddiemastertiimi kiittävät upeaa jäsenistöä ja runsasta määrää vieraspelaajia, sekä tietysti muuta henkilökuntaa hienosta kaudesta ja toivottaa kaikille rauhaisaa loppusyksyä ja talvea :=)

CM: Henkka, Linda, Petra


Rangen palloautomaatti suljettu

Rangen palloautomaatti tältä kaudelta suljettu. Palloja voi kerätä itsepalveluperiaatteella. Muistathan olla varovainen.


Ilkan talviopetukset

Talven treeniryhmät alk. 225 € / hlö

Aikuisille tarkoitetussa treeniryhmässä tavoitteena on kehittää peliäsi ja harjoitella hyvässä ryhmähengessä. Vetäjinä Gumbölen Prot Jenni Kuosa ja Ilkka Helavirta.

Lisätietoa sekä ilmoittautuminen: Talven treeniryhmät

Juniorien treeniryhmät

Talvella on viikoittaisia junioritreenejä kaikenikäisille siinä missä kesälläkin! Mukana myös fysiikkatreenejä, jotka palvelevat kaikkia lajeja. Vetäjina Jenni Kuosa ja Ilkka Helavirta

Lisätietoja: Juniorien treeniryhmät

Golfarin fysiikka -ryhmät 250 € / hlö

Käytä off-season fysiikkasi kehittämiseen! Kehosi on tärkein työkalusi golfissa. Talvikausi on erinomaista aikaa kehittää liikkuvuutta ja voimaa ensi kesän pelejä varten. Vetäjänä Ilkka Helavirta

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: Golfarin fysiikka -ryhmä

Talven valmennuspaketit alk. 270 €

Laita Ilkan kanssa pelisi uuteen uskoon talven aikana.Valmennuspaketissa rakennamme henkilökohtaisen harjoitussuunnitelman sekä fysiikkasi, että lajiosaamisesi kehittämiseksi. Voit tulla myös kahdestaan pelikaverin kanssa.

Näistä paketeista on hyviä näyttöjä viime talvelta!

Lisätietoa: Valmennus

____________________


Avaa uutisarkisto

Kauden 2018 ladytoiminta 31.8.2018

Kauden 2018 alussa on tehty joitakin käytännön järjestelyitä: Ladykapteenin pesti on tälläkin kaudella sulautettu yhteen kapteenin pestin kanssa ja virkaa toimittava Merja Kivi on luvannut, että naisnäkökulma tulee säilymään vahvana toiminnassa.

Naisten kauden ohjelmassa on luvassa edellisten vuosien tapaan runsaasti kivaa toimintaa!

Kaudella 2018 järjestetään myös tuttuun tapaan kerran kuussa Naisten peli-iltamia. Ne pidetään sunnuntai-iltoina, niin työssäkäyvilläkin on parempi mahdollisuus osallistua niihin. Peli-iltamissa tutustutaan muiden naisgolfareiden lisäksi golfin eri pelimuotoihin ja erityisesti niihin vähemmän ryppyotsaisiin versioihin. Ilmoittautumiset kisakalenterin/Nexgolfin kautta tai Caddiemasterille. HUOM. Kaudella 2018 peli-iltamien ohjelmassa on myös yhteiset treenit Jennin ohjauksessa! Treenit alkavat pääsääntöisesti klo 15.45, minkä jälkeen noin klo 16.30 kokoonnutaan klubin edustalla ja käydään tulevan peli-illan teema läpi. Ekat lähdöt peli-iltamaan 17. 

Kesän 2018 naisten treeniteemat: 
13.05.  klo 15.30 **  Lähipeli
10.06.  klo 14.00  **  Jenni treenivinkkejä halukkaille rangella ja puttikisaa
            klo 16.00  **  Ysi valssaten oransseilta Perheen kesken,
                             **  par kolmosilla erikoiset avaukset
01.07. klo 15.45  **  Bunkkerilyönnit
12.08.  klo 15.45 ** Rautalyönnit
09.09.  klo 15.45 ** Puumailat

Naisjaos vastaa myös koko kauden ajan klubin alakerrasta löytyvästä kirpparista.

Juhannuksen alla 20.6. järjestetään perinteinen Yöttömän yön rusettigolf. 

Muistakaahan käydä naisten pukuhuoneessa kirjaamassa kauden aikana tekemänne birdiet Birdiepuuhun ja puttiennätyksenne Puttihissiin. Näissä parhaat saavutukset palkitaan kauden 2018 päätöstapahtumassa samoin kuin parhaimmat naisten suoritukset viikkokisoissa ja ecleticissä.

Kaudella 2018 Gumbölessä toimii viisi Pro:ta: Jenni KuosaIlkka Helavirta,  Timo RantanenJarkko Tanninen ja uutena Kari Bakker. Kaikki järjestävät niin yksityistunteja kuin ryhmätuntejakin koko kesän ajan. Olkaahan rohkeasti heihin yhteydessä!

Kesän mittaan on luvassa myös Ystävyysotteluita niin Gumbölessä kuin vieraissakin. Yksityiskohtien sopiminen on vielä kesken. Rinkun naiset ovat tulossa meille kylään 3.9. ja Porvooseen ollaan menossa 23.9. Molemmat ystävyysottelut ovat rennon letkeitä joukkuekisailuja seurojen kesken ja joukkueeseen mahtuu noin 8-12 pelaajaa. Ilmoittautuminen on avattu Nexgolfissa.

Aurinkoa, lämpöä, sopivasti sadetta ( = yöllä, kiitos) ja ihanaa kevättä ja kesää, nähdään kentällä! 

Naisjaoston puolesta,

Merja Kivi
Gumbole Golf Ry:n kapteeni kaudella 2018
merja.kivi@gumbolegolf.fi, puh. 040-589 5455

Naisten peli-iltama 13.5.2018 13.5.2018 lähipelitreenien iloinen porukka