Gumböle Golf -logo Yläkuva
Sää espoossa
Uutiset
Buffet-lounas alkaa Gumbölen ravintolassa ma 29.6. eteenpäin

Ravintola Gumböle Golfissa alkaa buffet-lounas ma 29.6. eteenpäin. Tervetuloa ruokailemaan!


Suomalaisten huippugolffareiden kausi korkattu - GG:n Kalle Sneck mukana

Gumböle Golfin golfammattilainen Kalle Sneck oli mukana Tournament Players Championship -kilpailussa Lakistossa ja Hirsalassa. Pro Jarkko Tannisen valmentama Kalle sijoittui yhdeksänneksi, vain lyönnin viime kauden sensaation Sami Välimäen perässä. Gumböle Golf onnittelee ja toivottaa dynaamiselle duolle Kalle & Jarkko hyvää pelikautta 2020! Seuraavaksi Kalle on tulessa jo ensi viikolla Hill Side Golfissa, jossa pelataan Finnish Tourin ensimmäinen osakilpailu 2020


Rangen harjoitteluohjeet (koronatiedote)

https://gg.nexgolf.fi/gg/CompetitionAttachment?id=1713


WHS on tullut voimaan - mistä oman tasoituksen näkee?

Uusi tasoitus on helpointa katsoa pelaajan päivitetystä eBirdie-sovelluksesta. Myös Golf GameBook-sovellus näyttää ajantasaisen WHS-tasoituksen. Tasoitus näkyy luonnollisesti myös seurajärjestelmissä, mutta välittömästi 19.2. se ei ole mahdollista NexGolfissa. Viive pyritään pitämään mahdollisimman lyhyenä. GolfBoxissa tasoitus näkyy normaalisti.

Pelaajan ensimmäinen WHS-tasoitus määräytyy sen mukaan, mitä tietoa on ollut hyödynnettävissä ja saatavilla seurajärjestelmistä. Tästä syystä joiltain pelaajilta voi puuttua osa historiatiedoista tai jopa koko historia. Historian puuttuessa WHS-aikakausi alkaa vanhasta EGA-tasoituksesta.

Suurimmassa riskiryhmässä sille, että tasoitushistoriasta puuttuu dataa ovat vuodenvaihteessa seuraa vaihtaneet pelaajat. Historiatietoja tai niiden puutteita ei valitettavasti voi korjata tai muokata jälkeenpäin.

Ei kuitenkaan huolta, kaikilla on nyt WHS-tasoitus ja näin ollen tasoituksen uusi aikakausi voi alkaa. Pelaamalla aktiivisesti WHS-tasoituskierroksia tasoitus pysyy pelaajan tason mukaisena ja aina ajan tasalla.

(teksti: Golfiiton uutiskirjeestä)


Avaa uutisarkisto

Kauden 2020 ladytoiminta (3.6.2020 alkaen)

Tämä vuosi on meille kaikille ollut hyvin poikkeuksellinen. Onneksi harrastan golfia, koska sitä on päässyt pelaamaan poikkeusoloista huolimatta. Pelikausi käynnistyi tänä vuonna harvinaisen aikaisin, mutta kaikki muut tapahtumat sitten poikkeuksellisen myöhään.

Nyt kuitenkin olemme aloittelemassa naisten tapahtumia. Tälle kaudelle olemme rakentaneet naisille yhteistä tekemistä sekä EGS.n että Gumbölen kentille ja kaikki ovat tervetulleita molempien kenttien tapahtumiin.

Kaudella 2020 järjestetään myös tuttuun tapaan Naisten peli-tapahtumia sekä Gumbölessä että EGS:ssä. Peli-tapahtumissa tutustut muihin naisgolfareihin ja golfin eri pelimuotoihin rennolla mielellä. Ilmoittautumiset kisakalenterin/Nexgolfin kautta tai Caddiemasterille.

Kesän ohjelma:

Su 7.6.           EGS              Kuukausikisa, 18 reikää, pelimuotona Pinkki pallo- joukkuekisa

17.6.              GG                Yöton yö, 18 reiän tasoituksellinen 2 hengen sekascramble

Su 28.6.         GG                Peli-ilta, 18 reikää, pelimuotona Foresome

To 2.7.          EGS               Kuukausikisa, 18 reikää

Su 26.7.         GG                Peli-ilta, 9 reikää, pelimuotona 2hengen Schramble

La 1.8.           GG                Brunssigolf

Su 2.8.           EGS              Kuukausikisa, 18 reikää

Su 9.8.           GG                Peli-ilta, 9 reikää, pelimuotona Narukisa

Su 6.9.           GG                Peli-ilta, 9 reikää, pelimuotona Bingo - Bango - Bongo

 

Gumbölessä järjestettävien peli-tapahtumien ohjelmassa on myös yhteiset treenit Jenni Kuosan ohjauksessa! Treenit alkavat klo 15.45, minkä jälkeen noin klo 16.30 kokoonnutaan klubin edustalla ja käydään tulevan peli-illan teema läpi. Ensimmäiset lähdöt klo 17. 

Jennin treenien hinta on 5 €/hlö/kerta (maksetaan caddiemasterille). Jos haluat osallistua vain peleihin, niin sekin on mahdollista! (Huomioi ilmoittautumisessa)

Treenien teemat: 
26.7.              klo 15.45    Chippi ja putti
9.8.                klo 15.45    Pitkät mailat ja draivi
6.9.                klo 15.45    Pitch ja raudat

Ladyt vastaavat myös koko kauden ajan klubin alakerrasta löytyvästä kirpparista.

Muistakaa käydä naisten pukuhuoneessa kirjaamassa kauden aikana tekemänne birdiet Birdiepuuhun ja puttiennätyksenne Puttihissiin. Näissä parhaat saavutukset palkitaan kauden 2020 päätöstapahtumassa samoin kuin parhaimmat naisten suoritukset viikkokisoissa ja ecleticissä.

Kaudella 2020 Gumbölessä toimii viisi Pro:ta: Jenni KuosaIlkka Helavirta,  Timo RantanenJarkko Tanninen ja Kari Bakker. Kaikki järjestävät niin yksityistunteja kuin ryhmätuntejakin koko kesän ajan. Olkaahan rohkeasti heihin yhteydessä!

Mukavia ja nautinnollisia treenejä ja pelejä kaikille. Nähdään kentällä! 

 

Naisjaoston puolesta,

Kirsti Nyberg
Gumbole Golf Ry:n ladykapteeni
kirsti.nyberg@valio.fi,  puh. 050-384 0943