Gumböle Golf -logo Yläkuva
Sää espoossa
Uutiset
WHS on tullut voimaan - mistä oman tasoituksen näkee?

Uusi tasoitus on helpointa katsoa pelaajan päivitetystä eBirdie-sovelluksesta. Myös Golf GameBook-sovellus näyttää ajantasaisen WHS-tasoituksen. Tasoitus näkyy luonnollisesti myös seurajärjestelmissä, mutta välittömästi 19.2. se ei ole mahdollista NexGolfissa. Viive pyritään pitämään mahdollisimman lyhyenä. GolfBoxissa tasoitus näkyy normaalisti.

Pelaajan ensimmäinen WHS-tasoitus määräytyy sen mukaan, mitä tietoa on ollut hyödynnettävissä ja saatavilla seurajärjestelmistä. Tästä syystä joiltain pelaajilta voi puuttua osa historiatiedoista tai jopa koko historia. Historian puuttuessa WHS-aikakausi alkaa vanhasta EGA-tasoituksesta.

Suurimmassa riskiryhmässä sille, että tasoitushistoriasta puuttuu dataa ovat vuodenvaihteessa seuraa vaihtaneet pelaajat. Historiatietoja tai niiden puutteita ei valitettavasti voi korjata tai muokata jälkeenpäin.

Ei kuitenkaan huolta, kaikilla on nyt WHS-tasoitus ja näin ollen tasoituksen uusi aikakausi voi alkaa. Pelaamalla aktiivisesti WHS-tasoituskierroksia tasoitus pysyy pelaajan tason mukaisena ja aina ajan tasalla.

(teksti: Golfiiton uutiskirjeestä)


WHS lähestyy, h-hetkeen alle viikko

Suomi Golf ottaa maailmanlaajuisen tasoitusjärjestelmän käyttöön 19.2.2020.

Kuusi tasoitusjärjestelmää ympäri maailmaa sulautuvat yhdeksi. Suurin muutos suomalaisille tulee olemaan se, että eri tasoitusryhmät poistuvat ja kaikkien tasoitus lasketaan samaan tapaan keskiarvolaskentana.

Siirtyminen on aikataulussa, ja parhaillaan on käynnissä tasoitusdatan keräys seurajärjestelmistä. Kyseessä on massiivinen, historiallisen suuri datansiirto, joka käsittää miljoonia rivejä dataa.HUOMIOITAVAA: Pelaajan ei tarvitse tehdä mitään vaan siirtyminen tapahtuu automaattisesti.

eBirdie-sovellus kehittyy myös WHS:n käyttöönoton myötä, ja uudet tasoitus- ja kierroshistoriaominaisuudet tekevät siitä jokaisen golfarin tasoituksen tietopankin.

WHS- tasoitusjärjestelmä

Video aiheesta

(juttu Golfliiton uutiskirje)


Avaa uutisarkisto

Kauden 2019 ladytoiminta 20.8.2019

Kauden 2019 alussa on jälleen tehty joitakin käytännön järjestelyitä: Kirsti Nyberg hoitaa Ladykapteenin pestiä tällä kaudella.

Naisten kauden ohjelmassa on luvassa edellisten vuosien tapaan runsaasti kivaa toimintaa!

Kaudella 2019 järjestetään myös tuttuun tapaan kerran kuussa sunnuntaisin Naisten peli-iltamia. Peli-iltamissa tutustut muihin naisgolfareihin ja golfin eri pelimuotoihin rennolla mielellä. Ilmoittautumiset kisakalenterin/Nexgolfin kautta tai Caddiemasterille. Peli-iltamien ohjelmassa on myös yhteiset treenit Jennin ohjauksessa! Treenit alkavat klo 15.45, minkä jälkeen noin klo 16.30 kokoonnutaan klubin edustalla ja käydään tulevan peli-illan teema läpi. Ensimmäiset lähdöt peli-iltamaan klo 17. 

Naisten peli-iltamien treeniteemat: 
02.06.  klo 15.45    Chippi
30.06.  klo 15.45    Raudat ja Pitch
21.07.  klo 15.45    Putti ja Bunkkeri
18.08.  klo 15.45    Puumailat ja Drive
08.09.  klo 15.45    Chippi

Alkukesästä Jenni järjestää naisten peli-iltamien yhteydessä pidettävien treenien lisäksi erilliset tehotreenit, joihin voit ilmoittautua suoraan Jennille.

9.6. Vietämme naisten sunnuntaita

Helatorstaina 30.5. kisaillaan punaisilta, Juhannuksen alla 19.6. järjestetään perinteinen Yöttömän yön rusettigolf ja loppukesästä 3.8. Brunssigolf.

Ladyt vastaavat myös koko kauden ajan klubin alakerrasta löytyvästä kirpparista.

Muistakaa käydä naisten pukuhuoneessa kirjaamassa kauden aikana tekemänne birdiet Birdiepuuhun ja puttiennätyksenne Puttihissiin. Näissä parhaat saavutukset palkitaan kauden 2019 päätöstapahtumassa samoin kuin parhaimmat naisten suoritukset viikkokisoissa ja ecleticissä.

Kaudella 2019 Gumbölessä toimii viisi Pro:ta: Jenni KuosaIlkka Helavirta,  Timo RantanenJarkko Tanninen ja Kari Bakker. Kaikki järjestävät niin yksityistunteja kuin ryhmätuntejakin koko kesän ajan. Olkaahan rohkeasti heihin yhteydessä!

Pelaamme myös Ystävyysottelun Ringsiden 19.8. naisten kanssa. Ilmoittautumiset on avattu Nexgolfiin. Ystävyysottelut ovat rennon letkeitä joukkuekisailuja seurojen kesken ja joukkueeseen mahtuu noin 8-12 pelaajaa.

Mukavia ja nautinnollisia treenejä ja pelejä kaikille. Nähdään kentällä! 

Naisjaoston puolesta,

Kirsti Nyberg
Gumbole Golf Ry:n ladykapteeni kaudella 2019
kirsti.nyberg@icloud.com,  puh. 050-384 0943