Gumböle Golf -logo Yläkuva
Sää espoossa
Uutiset
Rangen harjoitteluohjeet (koronatiedote)

https://gg.nexgolf.fi/gg/CompetitionAttachment?id=1713


WHS on tullut voimaan - mistä oman tasoituksen näkee?

Uusi tasoitus on helpointa katsoa pelaajan päivitetystä eBirdie-sovelluksesta. Myös Golf GameBook-sovellus näyttää ajantasaisen WHS-tasoituksen. Tasoitus näkyy luonnollisesti myös seurajärjestelmissä, mutta välittömästi 19.2. se ei ole mahdollista NexGolfissa. Viive pyritään pitämään mahdollisimman lyhyenä. GolfBoxissa tasoitus näkyy normaalisti.

Pelaajan ensimmäinen WHS-tasoitus määräytyy sen mukaan, mitä tietoa on ollut hyödynnettävissä ja saatavilla seurajärjestelmistä. Tästä syystä joiltain pelaajilta voi puuttua osa historiatiedoista tai jopa koko historia. Historian puuttuessa WHS-aikakausi alkaa vanhasta EGA-tasoituksesta.

Suurimmassa riskiryhmässä sille, että tasoitushistoriasta puuttuu dataa ovat vuodenvaihteessa seuraa vaihtaneet pelaajat. Historiatietoja tai niiden puutteita ei valitettavasti voi korjata tai muokata jälkeenpäin.

Ei kuitenkaan huolta, kaikilla on nyt WHS-tasoitus ja näin ollen tasoituksen uusi aikakausi voi alkaa. Pelaamalla aktiivisesti WHS-tasoituskierroksia tasoitus pysyy pelaajan tason mukaisena ja aina ajan tasalla.

(teksti: Golfiiton uutiskirjeestä)


WHS lähestyy, h-hetkeen alle viikko

Suomi Golf ottaa maailmanlaajuisen tasoitusjärjestelmän käyttöön 19.2.2020.

Kuusi tasoitusjärjestelmää ympäri maailmaa sulautuvat yhdeksi. Suurin muutos suomalaisille tulee olemaan se, että eri tasoitusryhmät poistuvat ja kaikkien tasoitus lasketaan samaan tapaan keskiarvolaskentana.

Siirtyminen on aikataulussa, ja parhaillaan on käynnissä tasoitusdatan keräys seurajärjestelmistä. Kyseessä on massiivinen, historiallisen suuri datansiirto, joka käsittää miljoonia rivejä dataa.HUOMIOITAVAA: Pelaajan ei tarvitse tehdä mitään vaan siirtyminen tapahtuu automaattisesti.

eBirdie-sovellus kehittyy myös WHS:n käyttöönoton myötä, ja uudet tasoitus- ja kierroshistoriaominaisuudet tekevät siitä jokaisen golfarin tasoituksen tietopankin.

WHS- tasoitusjärjestelmä

Video aiheesta

(juttu Golfliiton uutiskirje)


Avaa uutisarkisto

Syyskuun Senioriterveiset 30.9.2019

Ikäkausimestaruudet ratkottu 22.9.

Seuran ikäkausimestaruudet ratkottiin hienossa syyskelissä, kenttä on edelleen loistokunnossa ja greenit liukkaat! Mestarit ikäluokittain: N50 Kirsti Nyberg, N60 Eeva Kajakoski, M50 Juha Malinen, M55 Kari Kantanen, M60 Håkan Blomberg, M65 Reino Lehtinen ja M70 Kalevi Lehtonen. Onnea Voittajille!

Viikkokisat on pelattu, vkot 20-39 (30.9.)

Viikkokisat alkoivat viime viikolla, entiseen tapaan pelataan parillisella viikolla takaysi ja parittomalla viikolla etuysi. Viikkokisojen tuloksista kerätään kauden aikaan 7 parhaan kierroksen pistebogey- ja eclectic -tulokset. Luvassa palkinnoksi mainetta ja kunniaa sekä pokaali!  Huom. Nexgolfilla on ongelmia laskea takaysin tulos, kun pelaajalla slope hcp on pariton luku! Taulukossa näkyy punaisella käsin korjatut viikkokisatulokset. Jos huomaat omissa luvuissasi epäselvyyksiä, ota yhteyttä merja.kivi(at)gumbolegolf.fi.

Seuraottelut

Vuosittain pelattavat seuraottelut ovat tänä vuonna meillä kotiotteluita. Gumböle Golf saa vieraakseen maanantaina 20.5.2019 klo 10 alkaen Ruukki Golfin, mukaan pääsee 16 pelaajaa – ilmoittaudu pikaisesti Nexgolfissa. Seuraava seuraottelu on Hill Side Golfia vastaan maanantaina 27.5.2019 klo 10 alkaen, mukana on 7 miespelaajaa ja 5 naispelaajaa – ilmoittaudu pikaisesti Nexgolfissa. Seuraottelut aloitetaan kahvin ja pullan merkeissä klo 9.30 ja kierroksen jälkeen nautitaan lounas sekä tiedotetaan seuraottelun tulokset.

Seniorien aluetour 2019

SGS:n kisakalenteri on ilmestynyt, käykää tutustumassa ja muistakaa maksaa alkuvuodesta 2019 SGS:n edullinen jäsenmaksu.

Senior Aluetour alueellamme

ti  11.06.19 Peuramaa Golf/Vanha Peura, Senior Aluetour 1
ke 03.07.19 Espoo Rigside Golf, Senior Aluetour 2
to  01.08.19 Kullo Golf, Senior Aluetour 3

UAS Uudenmaan alueen golfseniorit (11.6.)

Gumböle Golf kuten kaikki muutkin Uudenmaan alueen seurat ovat mukana UAS -toiminnassa. UAS järjestää vuosittain seurojen reikäpelimestaruus kisat.Reikäpeli mestaruudet ratkaistaan kolmen pelaajan (kaksi miestä ja yksi nainen) joukkueilla jaettuna 4 seuran lohkoihin, katso UAS -sivuilta kaikki tarpeellinen tieto.

Meidän UAS -reikäpelimme pelataan 4.6. klo 10 GG – PGH Gumbölessä, tulos 2 - 1, 7.6. klo 10 GG – Ruukki Gumbölessä, tulos 0 - 3 ja 12.6. klo 10 EkeG – GG Tammisaaressa, lisätiedot rami@ruohola.com tai 0506 4444.

SGS Suomen Golfseniorit

Suomessa on n. 70000 seniori-ikäistä golffaria, joista 15000 on liittynyt SGS:n golfsenioreihin – vain joka viides on mukana nauttimassa runsaista eduista. Liitythän sinäkin, jotta ainakin meidän osuutemme on enemmän kuin joka viides. Käy tutustumassa jäsenetuihin ja liity edullisesti SGS jäseneksi vain 25 euroa.

Keila-Golf Open kesäkuun alussa

Keilakillan järjestämään Keila-Golf Open tapahtuma 5.6.2019. Aluksi 3 sarjaa keilausta Talin keilahallissa klo 12 ja Gumbölessä nautitun lounaan jälkeen golf-kierros Gumböle Golfissa klo 13.50 punaisilta pelattuna. Tervetuloa erilaiseen kisaan. Kisaan voi osallistua myös aloittelijat ja myöskin voit osallistua vain jompaankumpaan ja tulla seuraamaan toista lajia. Kisahinta 50 € sisältäen Talin keilaamisen (3 sarjaa), ruokailun Gumböle Golfissa ja kierroksen golffia Gumbölessä. Gumbölen pelioikeutetut kisahinta 25 €. Ilmoittautuminen kesäkuun 2. päivään mennessä rami@ruohola.com tai Nexgolfiin.

Tänä vuonna toimintaa järjestää Rami Ruohola

Katso lisää kilpailukalenterista – ilmoittaudu ja tule mukaan

Hyviä pelejä!

GG ryn senioritoimikunnan puolesta
Rami Ruohola