Gumböle Golf -logo Yläkuva
Sää espoossa
Uutiset
Klubitalon sähkölukot taas kunnossa

Klubitalon pääoven sähkölukko on nyt kunnossa, joten pääsy Klubille on taas mahdollista omalla PIN-koodilla. Myös terassin WC:n koodilukko toimii taas.


Caddiemasterin toimisto kaudelta 2018 suljettu

Kausi 2018 loppui caddiemasterpalveluiden osalta 26.10.2018. Mahdollisesta kentän peluuttamisesta tiedotetaan erikseen.

Pieni, mutta sitäkin pippurisempi caddiemastertiimi kiittävät upeaa jäsenistöä ja runsasta määrää vieraspelaajia, sekä tietysti muuta henkilökuntaa hienosta kaudesta ja toivottaa kaikille rauhaisaa loppusyksyä ja talvea :=)

CM: Henkka, Linda, Petra


Rangen palloautomaatti suljettu

Rangen palloautomaatti tältä kaudelta suljettu. Palloja voi kerätä itsepalveluperiaatteella. Muistathan olla varovainen.


Ilkan talviopetukset

Talven treeniryhmät alk. 225 € / hlö

Aikuisille tarkoitetussa treeniryhmässä tavoitteena on kehittää peliäsi ja harjoitella hyvässä ryhmähengessä. Vetäjinä Gumbölen Prot Jenni Kuosa ja Ilkka Helavirta.

Lisätietoa sekä ilmoittautuminen: Talven treeniryhmät

Juniorien treeniryhmät

Talvella on viikoittaisia junioritreenejä kaikenikäisille siinä missä kesälläkin! Mukana myös fysiikkatreenejä, jotka palvelevat kaikkia lajeja. Vetäjina Jenni Kuosa ja Ilkka Helavirta

Lisätietoja: Juniorien treeniryhmät

Golfarin fysiikka -ryhmät 250 € / hlö

Käytä off-season fysiikkasi kehittämiseen! Kehosi on tärkein työkalusi golfissa. Talvikausi on erinomaista aikaa kehittää liikkuvuutta ja voimaa ensi kesän pelejä varten. Vetäjänä Ilkka Helavirta

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: Golfarin fysiikka -ryhmä

Talven valmennuspaketit alk. 270 €

Laita Ilkan kanssa pelisi uuteen uskoon talven aikana.Valmennuspaketissa rakennamme henkilökohtaisen harjoitussuunnitelman sekä fysiikkasi, että lajiosaamisesi kehittämiseksi. Voit tulla myös kahdestaan pelikaverin kanssa.

Näistä paketeista on hyviä näyttöjä viime talvelta!

Lisätietoa: Valmennus

____________________


Avaa uutisarkisto

Marraskuun Senioriterveiset 2.11.2018 

Seniorien aluetour 2019

SGS:n kisakalenteri on ilmestynyt, käykää tutustumassa ja muistakaa maksaa alkuvuodesta 2019 SGS:n edullinen jäsenmaksu.

Senior Aluetour alueellamme

ti 11.06.19 Peuramaa Golf/Vanha Peura, Senior Aluetour 1
ke 03.07.19 Espoo Rigside Golf, Senior Aluetour 2
to 01.08.19 Kullo Golf, Senior Aluetour 3

Ikäkausimestaruuden ratkottiin 5.8. Onnittelut voittajille!

  • N50 Jaana Puupponen
  • N60 Anne Taanila
  • N70 Eeva Kajakoski
  • M50 Juha Malinen
  • M55 Hannu Eloranta
  • M60 Seppo Taanila
  • M65 Pentti Leppikangas
  • M70 Matti Pihlajisto

UAS syyskokous 8.10.

Uudenmaan alueen senioreiden (UAS) syyskokous pidettiin 8.10. St. Laurence Golfissa ja meidän kanssamme samaan reikäpelilohkoon 2019-2020 arvottiin Eke Golf, Ruukki Golf ja Peuramaa Golf eli seuraavan kahden vuoden ajan pelataan heidän kanssaan reikäpelejä. Mukana on kaiken kaikkiaan 36 seuraa ja parhaat pääsevät ensi vuoden syksynä finaaliin. Kokouksessa valittiin Rami Ruohola UAS:in hallitukseen.

Simulaattorikisa ja talvipelailu 16.10.

16.10. alkaa valtakunnallinen Sports Coach Katalonia Winter Tour 2019, nyt menossa jo 11. kausi. Kisan perusti Rami ja alusta alkaen on mukana olleet Soprsts Coachin maahantuoja, Gumböle Golf ja Linna Golf.  Kisassa golfataan 9-reijän kisakierroksia sekä PariScramble että Personal sarjoissa (miehillä ja naisilla omat sarjat).  Klubitalomme alakerran simulaattorissa pelattaessa kannattaa varata 2 tuntia aikaa 4 pelaajalle yhteen 9-reijän kisakierrokseen, niin ei tule turhaa kiirettä. Kaikki kisaan liittyvät tiedot (=kilpailukutsu ja tulokset) löytyvät tästä. Viime talvena pelattiin Sports Coach Winter Tourissa jo yli 1000 kilpailukierrosta (9 reijän) eri puolilla Suomea olevissa golf-simulaattoreissa. 

Tiistaisin ja torstaisin klo 17 – 19 simulaattorissa kaikille uusille harrastajille mahdollisuus tulla tutustumaan ja pelaamaan (ilmoittautumiset viimeistään edellisenä iltana).

Naisilla on marraskuun alusta oma simulaattorivuoro keskiviikkoisin klo 17-20, yhteydenotot merja.kivi(at)gumbolegolf.fi.

Viikkokisat ja senioreiden reikäpelit pelattu (päivitetty 1.10.)

Viikkokisat (9 väylää) alkoivat 14.5. ja niitä pelattiin viikkojen 20-39 välillä. Parillisilla viikoilla pelataan Mylläriä (takaysi) ja parittomilla viikoilla Kartanon puoli. Suorituksista kerätään ecletic-tulokset ja seitsemän parhaan viikkokisan -pistebogeytulosta huomioidaan lopputuloksissa. Taulukoissa on 4 eri sarjaa: naiset veteraanit punaisella kirjoituksella, naiset seniorit oranssilla pohjalla, miehet veteraanit sinisellä pohjalla ja miehet seniorit vihreällä pohjalla.

Naisten ja miesten Captain's Cupit on pelattu, naisten sarjan voitti Minna Eriksson ja miesten sarjan Kai Hinkkanen. Onnittelut voittajille!

UAS-reikäpelit 30.6. (päivitetty 15.6.2018)

UAS Uudenmaan reikäpelimestaruuskilpailujen alkusarja (pelattava 30.6. mennessä). 12.6. GG – SGR 4 - 2, 13.6. GG – VGH 4 - 2  ja 14.6. Hill Side – GG 6 - 0. Jatkosarjan paikka meni meiltä ohi 2 voittoa ja yksi häviö eivät riittäneet lohkovoittoon. Mukana olivat 2018: Jaana Puupponen, Riitta Takala, Juhani Viita-aho, Hannu Eloranta, Reino Lehtinen, Harri Parviainen ja Rami Ruohola.

Aluetour ja SGS:n kisat

Uudenmaan alueen Aluetourin meidän lohko ja SGS:n Senioreiden osakilpailut löytyvät linkistä. Ensimmäinen Aluetour Pickala Golf 24.5., toinen Vihti Golf 5.7. ja kolmas Nevas Golf 2.8.

Isosaaren Golfkierros

Isosaari on jälleen kesällä käytettävissä golffaamiseen – kyllä siellä ainakin kerran kannattaa käydä kokeilemassa onneaan puiden oksien ja veden välttämisessä. Ohessa vähän kenttätarinaa.

Seuraottelut (27.7.)

Keskiviikkona 23.5. kävimme pelaamassa seuraottelun Ruukissa ja ruukkilaiset olivat hyvässä kunnossa kotikentällään. Parhaan tuloksen teki Kirsi Kankaanranta 41 bp, Sten Lindström 39, Olli Mattila 39 ja meidän Liisa Laakkonen 38. Meitä oli mukana vain 7 (alkuperäisenä tavoitteena 15) pelaajaa. Seuran tuloksiin laskettiin tulos, josta vähennettiin 7 parasta ruukkilaista – silti tulos Ruukin hyväksi 230 pistettä meidän 201 vastaan. Ensi vuonna 2019 pelataan sitten meillä ja otetaan voitto kotiin.

Perjantaina 27.7. pelattiin Hillsidea vastaan helteisessä ilmassa ja hienossa kunnossa olevalla Hill Course kentällä. Lähimmäksi lippua osui väylällä 17 Ly Kalam-Salminen ja pisimmän driven ampui Harri Parviainen väylällä 2. Seurojen keskinäisen taiston vei taas kotijoukkue pistein 270 -251. Mukana olivat Jaana Puupponen, Kirsti Nyberg, Ly Kalam-Salminen, Merja Kivi, Ulla Luola, Rami Ruohola, Jussi Viita-Aho, Reino Lehtinen, Seppo Luola, Olli Turtiainen, Harri Parviainen ja Jari Savolainen. 

Kesäkuun erikoinen

Keilataan ensin 3 sarjaa Talin keilahallissa klo 12 alkaen, sen jälkeen lounas Gumbölessä ja ensimmäiset startit golf-kierrokselle klo 14. Golffataan kaikki punaisilta ja neuvoja saa antaa sekä vastaanottaa, samoin tarvittaessa mailoja saa lainata kierroksen aikana. Tapahtumaan voivat osallistua kaikki vauvasta vaariin sekä tuttavat ja mökkinaapurit. Voi osallistua vain myös toiseen lajiin ja tulla tutustumaan toiseen. Ilmoittautumiset 31.5.2018 mennessä NexGolfiin tai rami@ruohola.com 0506 4444

Lauantai-illan huuman jatkumista on jo ehditty kysellä. Ilmoita kiinnostuksesta Ramille, niin tiedetään, saadaanko tarpeeksi porukkaa mukaan.

Tänä vuonna toimintaa järjestävät Jaana Puupponen-Ahokainen, Riitta Takala, Reino Lehtinen, Rami Ruohola ja Merja Kivi.

Katso lisää kilpailukalenterista – ilmoittaudu ja tule mukaan

Hyviä pelejä!

GG ryn senioritoimikunnan puolesta
Rami Ruohola ja Merja Kivi