Gumböle Golf -logo Yläkuva
Sää espoossa
Uutiset
Buffet-lounas alkaa Gumbölen ravintolassa ma 29.6. eteenpäin

Ravintola Gumböle Golfissa alkaa buffet-lounas ma 29.6. eteenpäin. Tervetuloa ruokailemaan!


Suomalaisten huippugolffareiden kausi korkattu - GG:n Kalle Sneck mukana

Gumböle Golfin golfammattilainen Kalle Sneck oli mukana Tournament Players Championship -kilpailussa Lakistossa ja Hirsalassa. Pro Jarkko Tannisen valmentama Kalle sijoittui yhdeksänneksi, vain lyönnin viime kauden sensaation Sami Välimäen perässä. Gumböle Golf onnittelee ja toivottaa dynaamiselle duolle Kalle & Jarkko hyvää pelikautta 2020! Seuraavaksi Kalle on tulessa jo ensi viikolla Hill Side Golfissa, jossa pelataan Finnish Tourin ensimmäinen osakilpailu 2020


Rangen harjoitteluohjeet (koronatiedote)

https://gg.nexgolf.fi/gg/CompetitionAttachment?id=1713


WHS on tullut voimaan - mistä oman tasoituksen näkee?

Uusi tasoitus on helpointa katsoa pelaajan päivitetystä eBirdie-sovelluksesta. Myös Golf GameBook-sovellus näyttää ajantasaisen WHS-tasoituksen. Tasoitus näkyy luonnollisesti myös seurajärjestelmissä, mutta välittömästi 19.2. se ei ole mahdollista NexGolfissa. Viive pyritään pitämään mahdollisimman lyhyenä. GolfBoxissa tasoitus näkyy normaalisti.

Pelaajan ensimmäinen WHS-tasoitus määräytyy sen mukaan, mitä tietoa on ollut hyödynnettävissä ja saatavilla seurajärjestelmistä. Tästä syystä joiltain pelaajilta voi puuttua osa historiatiedoista tai jopa koko historia. Historian puuttuessa WHS-aikakausi alkaa vanhasta EGA-tasoituksesta.

Suurimmassa riskiryhmässä sille, että tasoitushistoriasta puuttuu dataa ovat vuodenvaihteessa seuraa vaihtaneet pelaajat. Historiatietoja tai niiden puutteita ei valitettavasti voi korjata tai muokata jälkeenpäin.

Ei kuitenkaan huolta, kaikilla on nyt WHS-tasoitus ja näin ollen tasoituksen uusi aikakausi voi alkaa. Pelaamalla aktiivisesti WHS-tasoituskierroksia tasoitus pysyy pelaajan tason mukaisena ja aina ajan tasalla.

(teksti: Golfiiton uutiskirjeestä)


Avaa uutisarkisto

Gumbölen junioritoiminta vuonna 2020

Gumböle Golfissa on ohjattuja harjoituksia yli 8-vuotiaille junioreille ympäri vuoden. Löydät erilaisista ryhmistä ja kursseista lisätietoa tältä sivulta.

Vuonna 2019 uusi jännittävä asia oli Gumbölen lakkijärjestelmän käyttöönottaminen junioreille. Lue lisää linkistä!

Ryhmien lisäksi myös henkilökohtainen valmennus on mahdollista. Ota valitsemaasi Gumbölen golfvalmentajaan yhteyttä!

Junioritoimikunta kehittyy kaudella 2020!

GG Ry:n junioritoiminta organisoitiin uudelleen kaudelle 2017 ja siitä otti vastuun PGA Pro Ilkka Helavirta.

Vuoden 2020 junioritoimikunnan tavoite on jatkaa Gumböle Golfin junioritoiminnan elvyttämistä. Kaudella 2018 oli jo noin 40 pelaajaa mukana - ryhmiä on aloittelijoille, harrastaville kuin kilpailuihin tähtäävillekin. Liity mukaan iloiseen seuraan! Löydät lisätietoa toiminnasta alempaa.

Mikäli olet vanhempana tai muuten Gumbölen juniorigolfin kehittämisestä kiinnostunut, ole yhteydessä suoraan Ilkkaan ilkkahelavirtagolf@gmail.com. Voit auttaa monella tavalla!

 


Juniorien peluriryhmät

Vain innokkaille junioreille! 

Näissä ryhmissä 8-15 -vuotiaat golfista innostuneet juniorit treenaavat lajia ja golfia tukevaa fysiikkaa sekä pelaavat yhdessä. Ryhmiin sisältyy treenien lisäksi rajaton pelaaminen ja harjoittelu Gumbölen kentällä. Useat ryhmäläiset kilpailevat Golfliiton juniorikiertueilla. Lisätietoa toiminnasta alla tai vaihtoehtoisesti soittamalla!

Sisältö (talvi):

  - Viikottaisia ohjattuja harjoituksia läpi talven

  - Fyiikkatreenit ovat Koulumestarin koululla perjantaisin (18.00-19.30) 11.10. alkaen

  - Lajitreenit ovat Olarin Balancella tiistaisin (18.30-20.00) 5.11. alkaen

  - Pelurit ovat mukana ns. Gumbölen lakkijärjestelmässä

  - Omatoimisen harjoittelun treeniohjelmat pelaajan kehityskohteiden ja harjoitusinnon mukaisesti

Hinta: 

   - 760 € koko talvikaudelta - voit liittyä mukaan myös kesken talven

Valmentajat:

  - PGA Pro Jenni Kuosa ja PGA Pro Ilkka Helavirta

 Ilmoittautuminen ja lisätiedot:

    - Ota yhteyttä!: Ilkka: puh: 045 678 4830 tai s-posti: ilkkahelavirtagolf@gmail.com, Jenni: puh: 040 047 9152 tai s-posti jenni@jennikuosa.fi 

 

Vaihtoehtona, jos ei pääse treeneihin:

  - Yksityisopetuspaketti: 10h: 500 € tai 6h: 300 €

 


Tyttöjen treenit!

10-15-vuotiaille tytöille, jotka haluavat kehittyä golfissa, opettavien PGA-ammattilaisten (Jenni Kuosa & Ilkka Helavirta) ohjauksessa, sekä samanikäisessä seurassa. Kesällä 2019 ryhmässä ikäjakauma oli 13-15 ja kaikki tulivat oikein hyvin toimeen!

Ryhmä on melko pieni, joten henkilökohtaista ohjausta on taatusti luvassa. Treeneissä on mukana Trackman -lyöntitutka auttamaan lyöntitaidon ja -tekniikan kehittämisessä. Luvassa on myös paljon taitoharjoitteita. 

Kevättalvi 2020 - treenit sunnuntaisin klo 12-13

Voit liittyä kesken kevään!

  • 9.2.
  • 1.3.
  • 8.3.
  • 15.3.
  • 5.4.
  • 19.4.
  • 26.4

Hinta: 140 €

Ilmoittautuminen: Täällä!

 


 

Juniorien golfkoulut

Erinomainen startti golf-harrastukselle! 

Tule kesällä mukaan junioreiden golfkouluun oppimaan golfia. Golfkoulussa, Gumböle Golfissa, opit golfia iloisessa seurassa ja otat Gumbölen juniorigolfarin ensiaskeleet.

Junnukoulun vetäjillä, PGA Pro Jenni Kuosalla ja PGA Pro Ilkka Helavirralla, on monen vuoden kokemus junnujen ohjaamisesta. Golfkoulut ovat tarkoitettuja 8 – 14 vuotiaille tytöille ja pojille, jotka haluavat viettää muutaman päivän kavereiden, golfin ja muun liikunnan parissa.

Golfkoulun hinta on 179e sisältäen päivittäisen lounaan, lainavälineet sekä pelit kentällä.

Kurssin päätteeksi juniori ansaitsee Green Cardin mikäli golfin perusteet ovat hallussa. Suosittelemme harrasteryhmään liittymistä golfkoulun päätteeksi, jotta uusi harrastus jatkuu. Voit kysyä näistä lisää Jenniltä ja Ilkalta.

Golfkouluun mahtuu vain 20 nopeinta ilmoittautunutta, joten toimi nopeasti.

Tervetuloa mukaan!

Ajankohdat

Ma 1.6. – To 4.6. klo 10-15 - Ilmoittautumiseen

Ma 15.6. – To 18.6. klo 10-15 - Ilmoittautumiseen

Ti 4.8. – Pe 7.8. klo 10-15 - Ilmoittautumiseen

 

Hinta: 179 € sisältäen lounaat, lainavälineet ja pelit

Suositusikä: 8-14 -v.

 


Gumböle Golf Short Tees

Jos olet pelannut Gumbölessä, olet huomannut oranssit viuhkat väylillä - ne ovat on niin sanotut "Short teet." Kenttä on mitoitettu Titleist Performance Instituten suositusten mukaisesti noin 100-120 metrin avauksille, jotta juniorit pääsevät tavoittelemaan Par -tuloksia nuoresta aloittelijasta saakka.

Lyöntipituus tulee iän myötä - par -tulosten tavoittelu on kuitenkin syytä aloittaa heti ensikierroksista alkaen. Oikein mitoitetulla kentällä pitkien lyöntien ja lähipelilyöntien suhde pysyy sopivana. Lisäksi peli etenee oikeassa rytmissä - myös hyvä pelinopeus on tärkeä ominaisuus jokaiselle golfarille.

Kenttä on myös sloupattu. Kuka tahansa voi lähteä kokeilemaan miten Pistebogey -pisteiden kerääminen onnistuu kun lähdetään lähempää liikkeelle!

Alla on vielä taulukko TPI:n väylien suosituspituuksista pelaajan avauspituuteen perustuen.

 

Max Drive (m) Par 3 Par 4 Par 5 18 r. pituus (par 72)
50 38 75 113 1350
100 75 150 225 2700
150 113 225 338 4050
200 150 300 450 5400