Gumböle Golf -logo Yläkuva
Sää espoossa
Uutiset
Caddiemaster ja ravintola suljettu kaudelta 2017

Varsinainen aktiivikausi 2017 on nyt Gumbölen osalta paketissa ja seuran päättäjäiset pidetty. Caddiemaster ja ravintola on nyt suljettu tältä kaudelta ja toimistosta tavoittaa enää toimitusjohtajan (myös puhelut kääntyvät). Pelaaminen jatkuu enää omille pelioiketetuille säiden niin salliessa ja yöpakkasista ja kentänhoidon toimenpiteistä riippuen. Seuraa siltä osin kotisivujamme www.gumbolegolf.fi.

Gumböle Golfin kauden 2018 pelioikeudet ovat ennakkomyynnissä ja niitä voi jo varata sähköpostitse osoitteella markku.ignatius (at) gumbolegolf.fi.

Tässä vaiheessa kiitos kaudesta 2017 ja tervetuloa taas pelaamaan koko kenttää kaudella 2018!


Nettisivujen uudistus alkaa

Hallitus on päättänyt, että kotisivut uusitaan ennen seuraavan kauden alkua. Siksi vanhojen sivujen tietosisältö saattaa syksyn aikan olla osin vanhentunutta, mutta kautta 2018 koskeva informaatio pyritään sinne päivittämään sitä myöten kun sitä syntyy.Ideoita uusille sivuille voi lähettää toimitusjohtajalle!

 


Avaa uutisarkisto

Vuoden 2017 varausohjeet:

Peluutamme kenttäämme 9.9. alkaen kahtena eri 9 reiän "kenttänä". Eli ajanvaraus tulee tehdä molemmille puolille erikseen, mikäli haluaa pelata 18 reikää.  Caddiemaster palvelee arkisin klo 9 - 18 ja viikonloppuisin klo 9 - 17. 

* vieraspelaajat voivat varata aikoja osoitteessa Teetime.fi

* usein Gumbölessä käyvien kannattaa liittyä "GG Klubiin" jolloin saa omat NexGolf-tunnukset suoraan Gumbölen ajanvaraukseen. Tämä mahdollistaa myös ns. early bird ja twilight -aikojen varaamisen ennen ja jälkeen caddiemasterin avaamista. Jos haluat Klubin jäseneksi, täytä hakemus kotisivujemme jäsenhakemuksella, mutta merkitse Lisätiedot kohtaan GG KLUBI, niin emme lisää sinua vahingossa seuramme jäseneksi. Toki seurankin jäsenyyttä kannattaa harkita, koska silloin myös GG:n omistamien lisäkenttien pelimahdollisuudet tulevat ulottuvillesi!

* pelaamaan voi mennä caddiemasterin aukioloaikojen ulkopuolella, silloin kun kenttä EI OLE SULJETTU (kilpailut ja pakkasaamut sekä joskus myös kentänhoidon erikoistyöt). Ilmoitukset kentän mahdollisista peluutusten muutoksista löytyvät aamuisin kotisivullamme osoitteessa www.gumbolegolf.fi (ns. rullaava uutinen etusivun kuvan alla)

* ilman pelioikeutta pelaaminen on mahdollista ostamalla Green Fee, jonka hinnat löydät hinnastosta. Green Feen voi lunastaa joko verkkokaupastamme osoitteessa www.gumbolegolf.fi tai caddiemasterilta. Verkkokaupassa ostaminen vaatii rekisteröitymisen "GG Klubiin" ja tosite maksetusta green feestä tulee sähköpostiin. Ota se mukaan tullessasi kentälle. Jos menet kentälle ennen caddiemasterin avaamista, Enkoran verkkokaupassa saamasi Kuittinumero kirjataan ns. pallorännivihkoon Gumbölen terassin postilaatikon vihkoon kunnes olemme siirtyneet kokonaan sähköiseen ajanvaraukseen.

* verkkokaupastamme voi ostaa myös rangelle 36 pallon PIN-koodin hintaan 3 € (vuoden 2016 käyttämättömät PIN-koodit tulee vaihtaa caddiemasterilla uusiin 6-numeroisiin) 

* klubin ollessa kiinni, ulkovessaan pääsee koodilla 2525A

* Ravintolassa on lounas tarjolla klo 11 - 16

NAUTINNOLLISTA GOLFIA!

Toivottaa,

Gumböle Golf