Gumböle Golf -logo Yläkuva
Sää espoossa
Uutiset
Klubitalon sähkölukot taas kunnossa

Klubitalon pääoven sähkölukko on nyt kunnossa, joten pääsy Klubille on taas mahdollista omalla PIN-koodilla. Myös terassin WC:n koodilukko toimii taas.


Caddiemasterin toimisto kaudelta 2018 suljettu

Kausi 2018 loppui caddiemasterpalveluiden osalta 26.10.2018. Mahdollisesta kentän peluuttamisesta tiedotetaan erikseen.

Pieni, mutta sitäkin pippurisempi caddiemastertiimi kiittävät upeaa jäsenistöä ja runsasta määrää vieraspelaajia, sekä tietysti muuta henkilökuntaa hienosta kaudesta ja toivottaa kaikille rauhaisaa loppusyksyä ja talvea :=)

CM: Henkka, Linda, Petra


Rangen palloautomaatti suljettu

Rangen palloautomaatti tältä kaudelta suljettu. Palloja voi kerätä itsepalveluperiaatteella. Muistathan olla varovainen.


Ilkan talviopetukset

Talven treeniryhmät alk. 225 € / hlö

Aikuisille tarkoitetussa treeniryhmässä tavoitteena on kehittää peliäsi ja harjoitella hyvässä ryhmähengessä. Vetäjinä Gumbölen Prot Jenni Kuosa ja Ilkka Helavirta.

Lisätietoa sekä ilmoittautuminen: Talven treeniryhmät

Juniorien treeniryhmät

Talvella on viikoittaisia junioritreenejä kaikenikäisille siinä missä kesälläkin! Mukana myös fysiikkatreenejä, jotka palvelevat kaikkia lajeja. Vetäjina Jenni Kuosa ja Ilkka Helavirta

Lisätietoja: Juniorien treeniryhmät

Golfarin fysiikka -ryhmät 250 € / hlö

Käytä off-season fysiikkasi kehittämiseen! Kehosi on tärkein työkalusi golfissa. Talvikausi on erinomaista aikaa kehittää liikkuvuutta ja voimaa ensi kesän pelejä varten. Vetäjänä Ilkka Helavirta

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: Golfarin fysiikka -ryhmä

Talven valmennuspaketit alk. 270 €

Laita Ilkan kanssa pelisi uuteen uskoon talven aikana.Valmennuspaketissa rakennamme henkilökohtaisen harjoitussuunnitelman sekä fysiikkasi, että lajiosaamisesi kehittämiseksi. Voit tulla myös kahdestaan pelikaverin kanssa.

Näistä paketeista on hyviä näyttöjä viime talvelta!

Lisätietoa: Valmennus

____________________


Avaa uutisarkisto

Käytämme ajanvarauksessa puhelinvarausten ohessa omaa NexGolf-järjestelmäämme sekä kaikille vieraspelaajille avointa Teetime.fi -palvelua.

Tässä lisätietoja ja linkit:

Gumbölen NexGolf (vaatii GG:n omat tunnukset, jotka saat halutessasi myös vieraspelaajana liittymällä meidän "GG Klubiin"). Tässä linkissä perusohje ajanvaraukseen NexGolfissa.

NexGolfin Teetime.fi (onnistuu joko rekisteröitymällä tai käyttämällä oman seuran NexGolf-tunnuksia). Tässä linkissä perusohje ajanvaraukseen Teetime-palvelussa.

HUOM! 11.9. alkaen tulee klo 15 jälkeen muistaa tehdä varaus sekä 1- että 10-tiille, jos on tarkoitus pelata enemmän kuin 9 reikää. "Gumböle Golf"-kentän ajanvaraus siirtyy ma 17.9. alkaen varauksiin klo 15 jälkeen tehtäväksi jatkossa kentälle "Kartano (1-9)" ja klo 17 jälkeen "Mylläri (10-18)"-kentälle. HUOM! NexGolfin uudessa käyttöliittymässä kenttä vaihdetaan alasvetovalikossa ja uuden käyttöliittymän opasvideon löydät tästä (Youtube).

Autamme mielellämme puhelimessa numerossa 0300 870 370!

TERVETULOA GUMBÖLE GOLFIIN!