Gumböle Golf -logo Yläkuva
Sää espoossa
Uutiset
Caddiemaster ja ravintola suljettu kaudelta 2017

Varsinainen aktiivikausi 2017 on nyt Gumbölen osalta paketissa ja seuran päättäjäiset pidetty. Caddiemaster ja ravintola on nyt suljettu tältä kaudelta ja toimistosta tavoittaa enää toimitusjohtajan (myös puhelut kääntyvät). Pelaaminen jatkuu enää omille pelioiketetuille säiden niin salliessa ja yöpakkasista ja kentänhoidon toimenpiteistä riippuen. Seuraa siltä osin kotisivujamme www.gumbolegolf.fi.

Gumböle Golfin kauden 2018 pelioikeudet ovat ennakkomyynnissä ja niitä voi jo varata sähköpostitse osoitteella markku.ignatius (at) gumbolegolf.fi.

Tässä vaiheessa kiitos kaudesta 2017 ja tervetuloa taas pelaamaan koko kenttää kaudella 2018!


Nettisivujen uudistus alkaa

Hallitus on päättänyt, että kotisivut uusitaan ennen seuraavan kauden alkua. Siksi vanhojen sivujen tietosisältö saattaa syksyn aikan olla osin vanhentunutta, mutta kautta 2018 koskeva informaatio pyritään sinne päivittämään sitä myöten kun sitä syntyy.Ideoita uusille sivuille voi lähettää toimitusjohtajalle!

 


Avaa uutisarkisto

MID-toiminta vuonna 2017

Kauden 2017 toiminta aktivoituu piakkoin!

*******************

MID-Toiminta 2016

Gumböle avasi MID Tourin ennätysvilkkaasti. Marko Halonen otti Gumbölen ensimmäiset pisteet

 

Viikonloppuna alkanut MID Tour oli Gumböleläisittäin ennätysvilkas. Historiallisesti Gumböleläisiä oli Tourin avauksessa mukana kuusi, kaksi naista ja neljä miestä.

 

Naiset aloittivat neljänkymmenen kilpailijan voimin kaksipäiväisen kisansa Lohjalla, Pyhän Laurin kentällä. Pyhä Lauri on naisten kisatiiltä yksi Suomen pisimpiä. Ladyistämme mukana Päivi ja Hanna. Päivi oli ensimmäisen päivän jälkeen vielä kiinni pistesijassa (TOP15) ja muutaman lyönnin venymisellä TOP 10 saatavilla, mutta toinen kierros lähti väärään suuntaan ja Ladyjemme sijoitukset jäi puolen välin alapuolelle. Kentän haastavuudesta kertoo se, että viimekauden rankingvoittajan voittotulos oli +9 (77-76)

 

Miesten MID Tour alkoi Vuosaaressa. Mukana 156 pelaajaa, Gumbölestä Marko Halonen, Henri Sandborg, Kalle Kivimäki ja varasijoilta mukaan päässyt Harri Parviainen. Poikkeuksellisesti Vuosaaressa ilma oli erinomainen. Sinänsä kentän mitta 6300 m (kilometrin pidempi mitä Gumböle keltaisilta) ei ollut ongelma, mutta kun väylät ja greenit olivat kivikovia ja greenit ympäröity pari metriä halkaisijaltaan olevia metrin syviä bunkkereita, joihin kivikovat väylät viettivät monen metrin matkalta, kenttä oli aika tiukassa kunnossa. Muutamalla greenillä ei oikein tiennyt oliko greenillä vai väylällä, niin lyhyt oli väylänurmi. Itsellä muutamakin erinomainen lyönti 160 – 190 m mtkalta puoli metriä väärään paikaan käänsivät oletetun birdieputin bunkkerin kautta tehdyksi tuplaksi.

Kisassa Gumböleläisistä Marko Halonen pelasi ensimmäisen kierroksen 81 ja ensimmäisenä Gumböleläisenä MID Tourilla selvitti cutin (CUT84). Muiden Gumböleläisten kohtaloksi koitui MC, Lähimmäksi pääsi allekirjoittanut tuloksella 87, joka viime kaudella olisi riittänyt (CUT88), mutta tässä kisassa sillä ei ollut sunnuntaille enää asiaa. Toisella kierroksella Marko kiristi tahtia pelaamalla 78 ja se oikeutti sijaan T35 ja Gumbölen ensimmäisiin rankingpisteisiin. Onnittelut Markolle.

MID Tour jatkuu viikon päästä. Miehet pelaavat Lohjalla Kalkki-Petterin kentällä ja naiset matkaavat Kytäjälle. Gumbölestä ilmoittautuneina neljä pelaajaa, Ladyihin Päivi, miehiin Marko, minä ja Harri. Näillä näkymin näyttäisi siltä että kaikki pääsevät myös lähtölistoille.

 

-Henkka

 

===========================================================

14-05-2016

 

MID Tour karsinoista Marko Haloselle vahva kortti

Tänään MID Tourin uudelle ikäryhmälle 30-35 vuotiaille pidetyissä karsinnoissa Hill Siden Valley Coursella Marko Halonen erinomaisella pelillä 75 (+4) pelasi itselleen sijoituksen T8 ja nappasi hyvän kategorian (6a) MID Tourille, jolla hän käytännössä pääsee pelaamaan lähes koko kauden. Onnittelut Markolle!

MID Tour alkaa 28.05.2016 Vuosaaresta. Lähtölistalla ennätysmäärä Gumböleläisiä. Itsellä Markon tavoin kategoria (6b) viime syksyn karsinnoista ja tämän lisäksi lähestulkoon varmasti kategorialla 8 (hcp) Harri Parviainen ja Kalle Kivimäki.

Reservissä on vielä Pete Seppälä ja nilkkaansa paranteleva Jarkko Tanninen, jotka molemmat ovat ilmoittaneet kiinostuksensa MID Tourille, joten Gumbölellä on tänä vuona mahdollisuus jopa tavoitella joukkue SM paikkaa.

Ladyt aloittavat samana viikonloppuna Lohjalla, mukana viimevuoden ranking 12, Päivi Vanttaja ja Lady-Kipparimme Hanna Kivelä. Ja Ladies MID Tourin joukkuekisathan pelataan syksyllä Gumbölessä, joten Gumböleläisittäin ylivoimaisesti ennätysvilkkain MID Tour kisakausi.

-Henkka


===========================================================

06-05-2016

Teematiistait alkaa

 

Koko kesän kestävät Teematiistait jyrähtää käyntiin lostavassa +22 asteen SCOOOOORTZIOSSA ensi tiistaina! Poikkeuksellisesti, aloitustapahtuman tarkempi ohjelma kerrotaan vasta paikan päällä, jatkossa kun GG:n Jarkko Tanninen tulee tukemaan aihealueita, niistä jo etukäteen tarkemmin.

 

 Aloitamme teematiistaikauden rangen nurmipäädyssä. Käymme läpi kauden ohjelmaa ja aloitamme pelitaktisesti yhdestä pelin tärkeimmästä asiasta. Taikasauvoiksi otatte mukaan wedgen, tai lyhyen raudan. Jos bägistä löytyy suuntatikkuja, ne kannattaa ottaa myös mukaan.

 

 Tapahtuma on tarkoitettu Gumböle Golfin osakkaille ja pelioikeutetuille. Tapahtuma on maksuton ja sisältää pallot.

 

 Tervetuloa torstaina 10.05.2016 klo 17:20 – 18:50, rangen nurmipääty.

 

Kauden Teematiistaiohjelma

 

-Henkka

 

===========================================================

 

01-05-2016

Gumböle Golf järjestää Ladies MID Tour joukkue SM kilpailut

 

Gumböle Golf järjestää syyskuussa historiansa ensimmäiset Golfliiton SM kilpailut. Gumböle Golfin MID vastavana olen iloinen kun saan toivottaa Ladies MID Tourin tervetulleeksi Gumböle Golfiin, Ladies MID Tour, joukkue SM kilpailuihin.

Tapahtuma on yksi Suomen suurimmista naiskilpagolftapahtumista ja Ladies MID Tourin kauden suurin kilpailu. Viime vuoden SM kisoissa Hill Side, Valley Coursella oli mukana sata naiskilpailijaa, joten Gumbölessä tulee olemaan 10 - 11 syyskuuta ja sitä edeltävällä viikolla kova kuhina ja paljon upeita lyöntejä, kun naisgolfarit käyvät tutustumassa kenttäämme ja siellä viikonloppuna kisaavat. Mukana tietysti myös Gumböle Golfin omat MID Ladymme.

Omalle jäsenistölle järjestetään ns. vaihtopävät, josta tiedotetaan myöhemmin. Kisaan otetaan mielellään vapaaehtoisia (tulospaveluun, forecaddieksi, yms..) kiinnostuneet, ottakaa hihasta kiinni allekirjoittanutta niin keksitään teille sopiva homma.

Gumböle Golf toivottaa Ladies MID Tourin tervetulleeksi.

-Henkka

 

============================================================

 

Kauden 2016 kisakalentereita julkistettu

26-03-2016

Mid Tourin ja Players Tourin (vanha Audi Tour) kisakalenterit on julkistettu ja nyt tuli käsiini myös Gumbölen kisakalenteri, joten tässä MID ikäisille kauden tärkeimpiä kilpailuja. Players Tourhan on myös naisille, vaikka se usein jostakin syystä mieletään vain miesten Touriksi. Kauden 2015 avauskilpailun Aura Golfissa voittikin kotikentällään pelannut Milla Hallanoro tuloksella 69 (-2). Kisat ovat kovatasoisia, hyvin järjestettyjä ja niissä pelaa myös iso joukko MID Tourilaisia. Kentät ovat Suomen huippukenttiä, ne ovat aina hyväkuntoisia ja kisavirityksissä.

Kausi alkaa 14-05-2016 uuden ikäryhmän 30-34 vuotiaiden tämän vuoden karsinnoilla Hill Siden Valley Coursella. Siellähän viime syksynä pelattiin jo vanhan ikäryhmän 35+ karsinnat, jossa itsekin olin kisaamassa. Varsinainen miesten ja naisten MID Tour alkaa 28 - 29 toukokuuta. Miehet aloittavat taas Vuosaaresta ja naiset suuntaavat Markulle, minulle ja Päiville kovin tuttuun St. Laurence Golfiin jossa miehet jatkavat kakkoskisalla pari viikkoa myöhemmin. Kenttänä molemmilla oletettavasti Kalkki Petteri.

Players Tour aloittaa perinteiseen tapaan kesäkuun ensimmäsenä lauantaina (tänä vuona 04/06) aina huippukuntoisesta Aura Golfista.

Molempien tourien kaikki kilpailut pelataan kisatiiltä (miehet valkoinen ja naiset sininen) ja ovat tasoituksettomia. Kalenterit eivät ole päällekkäin, lukuunottamatta Players Tour V / Vierumäki Cooke, joka on samaan aikaan Gumbölen lyöntipelimestaruuskilpailujen kanssa.

Ja kalenterissa tietysti mukana Gumbölen Reikäpelimestaruus- Lyöntipelimestaruus- ja MID mestaruuskisat.

 

GG MID kisakalenteri 2016

 

MID Tour 2016

Players Tour 2016

 

-Henkka

 

 

 

===========================================================

26-01-2016

Lumet sulaa kovaa vauhtia ja hätäisimmät ovat jo kerinneet luikahtamaan ulkomalle kautta avaamaan. Itsekin olen verkkoon lyönyt sen jälkeen kun GG Joulupyhinä sulkeutui, varmaankin arviolta 3 000 palloa ja kauden avaukseen Espanjassa ei ole enää valtavasti aikaa. Uusi kausi on siis jo ovella.

Tulevalla kaudella jokainen tiistai (poislukien heinäkuu) tullaan järjestämään ns, "tiistaiteema" tapahtuma. Olen tiistaiteemojen lähtökohdaksi ottanut sen, että suuri osa pelaajista harjoittelee ainoastaan 1-3 h / viikko, jos sitäkään, joten teemoilla pyritään saamaan näillä harjoittelumäärillä tuloksia. Tavoite on saada pelaajat ymmärtämään aiheiden perusteet ja saamaan uusia ideoita pelaamiseen ja mahdollisesti innostumaan myös paremman ymmärryksen kautta harjoittelusta.Tapahtuma kestää 90 min ja on aina klo 17:20 - 18:50.

Tapahtumat ovat MID toiminnan organisoimia, mutta kaikki GG:n osakkaat ja pelioikeutetut ovat tervetulleita. Osassa tapahtumista on mukana Gumböle Golfin PGA Pro Jarkko Tanninen. Tapahtumat ovat osallistujille maksuttomia ja ne sisältävät pallot.

Tässä kauden 2016 tiistaiteemaohjelma, alkaen viikko Vapun jälkeen 10-05-2016.

Tiistaiteemat 2016

Tervetuloa :-)

-Henkka

===========================================================

10-12-2015

Gumböle Golfin Midit ovat perustaneet uuden Facebook-ryhmän, jonne kaikki GG:n jäsenet ovat tervetulleita.

Liity ryhmään tästä.