Gumböle Golf:
Kesägreenit
Range:
Auki
Lähipelialue:
Auki
Caddiemaster:
Ark 8:00-20:00 vkl 8:00-20:00
Ravintola:
Ark 8:00-21:00 vkl 9:00-19:00
Pukuhuoneet:
Ark 6:30-22:00 vkl 6:30-22:00 Sisäänpääsy klubikortilla/koodilla.

Kapteeni

Hei!

Golfkausi 2021 on käynnistymässä, ja omalta osaltani se tuo mukanaan aivan uudenlaista positiivista pöhinää pallon lyömisen rinnalle. Otin kauden taitteessa vastaan haasteen viedä viestikapulaa eteenpäin seuran kapteenina. Tässä yhteydessä kiitokset edeltäjälleni Kalle Paanaselle aktiivisesta otteesta seuran toiminnan ja ilmapiirin eteenpäin viemisessä.

Seuran kapteenin tehtävät voivat olla moninaiset ja seurasta riippuen tehtävät, valtuudet ja oikeudet vaihtelevat. Henkilökohtaisesti näen omassa roolissani tärkeäksi ennen kaikkea jäsenistön näkemysten ja palautteen viemisen hallitukselle tiettäväksi. Seuran jäsenenä Sinä voit olla omalta osaltasi vaikuttamassa siihen, millaiseksi klubimme toiminta ja toimintaympäristö tulevien kausien aikana kehittyvät. Ota mieluusti kantaa kohdatessamme, oli kyse sitten ruusuista tai risuista golfyhteisöömme liittyen! Ellet ehdi nykäistä hihasta, tavoitat minut vaikkapa sähköpostilla osoitteesta petteri.kahari(a)suunnistusliitto.fi.

Taustoistani sen verran, että olen ollut vuodesta 2008 Gumböle Golfin jäsen. Green cardin suoritin jo 1997, mutta ensimmäiset kymmenkunta vuotta kierroksia kertyi antiikkisilla välineillä vain kourallinen. Espooseen muuttamisen ja Gumböle Golfiin liittymisen myötä golfkärpänen puraisi toden teolla ja intohimo lajia kohtaan tuntuu vain lisääntyvän kausi kaudelta. Mikä hienointa, golfharrastus on tuonut mukanaan upeita ystäviä niin seuran sisältä kuin lajin parista muutenkin.

Golf taipuu pelinä ja lajina moneksi. Osalle meistä tämä on ammatti, valtaosalle kuitenkin harrastus. Itseäni golfissa koukuttavat lajin sosiaalisuuden ja kavereiden lisäksi mm. mahdollisuus nollata pää työpäivän päätteeksi, mahdollisuus kehittää osaamistaan vielä varttuneemmallakin iällä sekä luonnollisesti luontoelementti. Toimin työssäni huippu-urheilun parissa eikä golf sporttina tai vaikkapa monipuolisena fyysisen, henkisen ja sosiaalisen toimintakykyisyyden ylläpitäjänäkään jätä itseäni kylmäksi.

Kun uusi kausi viheriöillä nyt käynnistyy viime kauden tavoin koronarajoituksin ja -ohjeistuksin, toimitaan yhdessä vastuullisesti ja terveysturvallisesti. Iloa, Innostusta ja Intohimoa kauden peleihin!

 

Espoossa 23.4.2021

Petteri Kähäri ©