Gumböle Golf:
Suljettu | Kenttä suljettu. Kiitos kaudesta!
Range:
Suljettu
Lähipelialue:
Suljettu
Caddiemaster:
Suljettu
Ravintola:
Suljettu

Ladyt

Kauden 2020 ladytoiminta (3.6.2020 alkaen)

Tämä vuosi on meille kaikille ollut hyvin poikkeuksellinen. Onneksi harrastan golfia, koska sitä on päässyt pelaamaan poikkeusoloista huolimatta. Pelikausi käynnistyi tänä vuonna harvinaisen aikaisin, mutta kaikki muut tapahtumat sitten poikkeuksellisen myöhään.

Nyt kuitenkin olemme aloittelemassa naisten tapahtumia. Tälle kaudelle olemme rakentaneet naisille yhteistä tekemistä sekä EGS.n että Gumbölen kentille ja kaikki ovat tervetulleita molempien kenttien tapahtumiin.

Kaudella 2020 järjestetään myös tuttuun tapaan Naisten peli-tapahtumia sekä Gumbölessä että EGS:ssä. Peli-tapahtumissa tutustut muihin naisgolfareihin ja golfin eri pelimuotoihin rennolla mielellä. Ilmoittautumiset kisakalenterin/Nexgolfin kautta tai Caddiemasterille.

 

Kesän ohjelma:

Su 7.6. EGS Kuukausikisa, 18 reikää, pelimuotona Pinkki pallo- joukkuekisa

17.6. GG Yöton yö, 18 reiän tasoituksellinen 2 hengen sekascramble

Su 28.6. GG Peli-ilta, 18 reikää, pelimuotona Foresome

To 2.7. EGS Kuukausikisa, 18 reikää

Su 26.7. GG Peli-ilta, 9 reikää, pelimuotona 2hengen Schramble

La 1.8. GG Brunssigolf

Su 2.8. EGS Kuukausikisa, 18 reikää

Su 9.8. GG Peli-ilta, 9 reikää, pelimuotona Narukisa

Su 6.9. GG Peli-ilta, 9 reikää, pelimuotona Bingo – Bango – Bongo

Gumbölessä järjestettävien peli-tapahtumien ohjelmassa on myös yhteiset treenit Jenni Kuosan ohjauksessa! Treenit alkavat klo 15.45, minkä jälkeen noin klo 16.30 kokoonnutaan klubin edustalla ja käydään tulevan peli-illan teema läpi. Ensimmäiset lähdöt klo 17.

Jennin treenien hinta on 5 €/hlö/kerta (maksetaan caddiemasterille). Jos haluat osallistua vain peleihin, niin sekin on mahdollista! (Huomioi ilmoittautumisessa)

Treenien teemat:
26.7. klo 15.45 Chippi ja putti
9.8. klo 15.45 Pitkät mailat ja draivi
6.9. klo 15.45 Pitch ja raudat

Ladyt vastaavat myös koko kauden ajan klubin alakerrasta löytyvästä kirpparista.

Muistakaa käydä naisten pukuhuoneessa kirjaamassa kauden aikana tekemänne birdiet Birdiepuuhun ja puttiennätyksenne Puttihissiin. Näissä parhaat saavutukset palkitaan kauden 2020 päätöstapahtumassa samoin kuin parhaimmat naisten suoritukset viikkokisoissa ja ecleticissä.

Kaudella 2020 Gumbölessä toimii viisi Pro:ta: Jenni Kuosa, Ilkka Helavirta, Timo Rantanen, Jarkko Tanninen ja Kari Bakker. Kaikki järjestävät niin yksityistunteja kuin ryhmätuntejakin koko kesän ajan. Olkaahan rohkeasti heihin yhteydessä!

Mukavia ja nautinnollisia treenejä ja pelejä kaikille. Nähdään kentällä!

Naisjaoston puolesta,

Kirsti Nyberg
Gumbole Golf Ry:n ladykapteeni
kirsti.nyberg@valio.fi, puh. 050-384 0943