Gumböle Golf:
Kesägreenit
Range:
Auki | Lyöminen matoilta. Range suljettu tiistaisin klo 6-10 (leikkuu)
Lähipelialue:
Auki
Caddiemaster:
Ark 8:00-20:00 vkl 8:00-20:00
Ravintola:
Ark 8:00-21:00 vkl 8:00-20:00
Pukuhuoneet:
Ark 6:30-22:00 vkl 6:30-22:00 Sisäänpääsy klubikortilla/koodilla.

Puheenjohtaja

Golf vuonna 2020 Espoossa

Covid19 on aiheuttanut maailmanlaajuisen mylleryksen jolla toivottavasti on myös positiivista vaikutusta tapaamme elää ja työskennellä. Keväällä epätietoisuus oli valloillaan ja spekulaatiot viruksen vaikutuksista rakkaan lajiimme harrastusmahdollisuuksiin olivat vahvasti esillä.

Tänään olemme viisaampia sen suhteen ja voidaan, että tästä vuodesta on tulossa kaikkien aikojen vilkkain kausi kentillämme. Uusia harrastajia on tullut sankoin joukoin mukaan lajimme pariin, ja vähän kokeneemmat pelaajat ovat selvästi lisänneet pelaamistaan, koska on ollut turvallista harrastaa ulkotiloissa golfia. Tietenkin ensiarvoisen tärkeässä asemassa on ollut myös annettujen turvallisuusohjeiden ensiluokkaista huomioimista pelaajien osalta.

Vuonna 2019 alkanut Espoo Golf (GG+EGS) yhteistyö, joka on osittautunut hedelmälliseksi, syvennettiin tänä vuonna koskemaan myös kentänhoitoa. Näin ollen koko henkilökunta toimii nyt yhden johdon alaisuudessa joka selkeyttää toimintamalleja ja on taloudellisesti huomattavasti tehokkaampaa. Tämän vuoden syyskokouksissa on sitten edessä parin viime vuoden toimien arviointi ja niitten pohjalta tulevaisuuden linjausta.

Paljon asioita on vielä työn alla mutta päätösten keskiössä on aina golfpelaaja ja hänelle tarjottavat palvelut. Yhtenä esimerkkinä tästä ovat nämä GG:n uudet verkkosivut. Kuuntelemme myös herkällä korvalla osakkaiden ja jäsenten toivomuksia palveluista ja pyrimme mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan ne.

Espoo Golf on kasvanut parissa vuodessa yhdeksi suurimmista golfyhteisöstä maassamme. Se tarkoittaa myös, että harrastajia on monentasoisia ja sopivien palveluiden tarjoaminen jokaiselle pelaajakategorialle voi olla haasteellista. Tämän takia on ensiarvoisen tärkeätä saada palautetta, sekä positiivista että negatiivista sellaista, jotta saamme tietää mihin voimavarat milläkin hetkellä pitää kohdistaa.

Klubin mestaruuskisat, jotka ovat tärkeä osa harrastusta, ratkottiin tänä viikonloppuna (22.23.8.) vaihtelevissa olosuhteissa. Oli mukavaa nähdä laajalla skaalalla haarastajia ihan nuorista vähän varttuneempiin. Monet merkit viittaavat siihen, että golf lajina kokee tällä hetkellä uuden vahvan kasvun aikaa. Espoo Golfin tulee olla vahvasti mukana rakentamassa tälle kasvavalle joukolle laadukkaat harrastamisen olosuhteet. Autahan Sinä meitä tässä tavoitteessa.

 

Håkan Blomberg

GG Puheenjohtaja